Μαρία Μενούνος: Η τρυφερή φωτογραφία του συζύγου της αγκαλιά με τη νεογέννητη κόρη τους

Στιγμές απέραντης ευτυχίας ζουν εδώ και λίγες ημέρες η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της Κέβιν Αντεργκάρο, καθώς κρατούν στην αγκαλιά τους στην κόρη τους. Το ερωτευμένο ζευγάρι κατάφερε να κάνει το μεγαλύτερο όνειρό του πραγματικότητα, αποκτώντας ένα παιδί μέσω παρένθετης μητέρας και έτσι τώρα έχει κάθε λόγο να χαμογελά.

Η κόρη τους γεννήθηκε στις 23 Ιουνίου, ωστόσο το ζευγάρι αποφάσισε να ανακοινώσει το χαρμόσυνο γεγονός σχεδόν έναν μήνα μετά. Οι γονείς φωτογραφήθηκαν με την μικρή τους για το

περιοδικό US Weekly και περιέγραψαν την ευτυχία που βιώνουν από την ημέρα που ήρθε στη ζωή τους αυτό το πλάσμα.

«Ήταν η πιο ιδιαίτερη στιγμή της ζωής μου. Ο γιατρός την άρπαξε κυριολεκτικά και την οδήγησε πάνω μου. Κάθισα μαζί της στο στήθος μου και ο Keven κι εγώ κοιτούσαμε ο ένας τον άλλον λέγοντας, “Ω, Θεέ μου.” Ήταν απλώς σκέτη χαρά», εξομολογήθηκε η Μαρία Μενούνος.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη MARIA MENOUNOS (@mariamenounos)

Η νεογέννητη κόρη τους πρόκειται να λάβει ελληνικά ονόματα, όπως γνωστοποίησαν οι γονείς της και αυτά δεν είναι άλλα από τα Αθηνά – Αλεξάνδρα. Τόσο η Μαρία Μενούνος όσο και ο Κέβιν Αντεργκάρο νιώθουν πλέον πλήρεις και χαίρονται κάθε στιγμή μαζί με το μωρό τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Us Weekly (@usweekly)

Η Μαρία Μενούνος απαθανατίζει τον Κέβιν Αντεργκάρο αγκαλιά με την κόρη τους

Πριν από λίγες ώρες, η Μαρία Μενούνος μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους της στο Instagram μια πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον σύζυγο και την κόρη τους. Ο Κέβιν Αντεργκάρο κρατάει στην αγκαλιά του την κόρη τους μέσα στο σαλόνι του σπιτιού τους, ενώ τριγύρω κάθονται τα κατοικίδια της οικογένειας.

Η Μαρία Μενούνος απολαμβάνει αυτές τις πρωτόγνωρες και γεμάτες συγκίνηση ημέρες και είναι ευγνώμων για τον ερχομό της κόρης της.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαντώ Γαστεράτου: Το φωτογραφικό άλμπουμ της βάπτισης της κόρης της

 Ζέτα Δούκα – Μιχάλης Χατζηαντωνάς: Χώρισαν μετά από δέκα χρόνια σχέσης

 Ο Παράδεισος των Κυριών: Άγης και Αμαλία στα μαχαίρια -Η διαφωνία και ο άγριος καβγάς

Keywords
Τυχαία Θέματα