Μαρία Μενούνος: «Μόλις έρθει το μωρό θα θέλαμε να ερχόμαστε πιο συχνά στην Ελλάδα»

Η Μαρία Μενούνος και ο σύζυγός της, Κέβιν Αντεργκάρο, βρίσκονται  τις τελευταίες ημέρες στην Ελλάδα. Το ερωτευμένο ζευγάρι ταξίδεψε στην πατρίδα της παρουσιάστριας, ενώ παράλληλα βρέθηκαν και στο νησί της Σαντορίνης.

Λίγο πριν έρθει στη ζωή ο πρώτος καρπός του έρωτά τους μέσω παρένθετης μητέρας, οι δυο τους θέλησαν να περάσουν μερικές χαλαρές και ξέγνοιαστες στιγμές, αφού ο φετινός χειμώνας ήταν ιδιαίτερα δύσκολος για εκείνους, αφού η Μαρία Μενούνος διαγνώστηκε

με καρκίνο στο πάγκρεας και έπρεπε να υποβληθεί σε σοβαρό χειρουργείο.

Πως πέρασε στις διακοπές της στην Ελλάδα η Μαρία Μενούνος

Μετά το αίσιος τέλος με την υγεία της παρουσιάστριας, η κάμερα της εκπομπής «Breakfast@Star» και ο δημοσιογράφος Στέλιος Δρουμαλιάς συνάντησαν τη Μαρία Μενούνος στο αεροδρόμιο «Ελευθέριος Βενιζέλος» λίγο πριν επιστρέψει στο σπίτι της στις ΗΠΑ.

«Ήταν πολύ ωραίο το ταξίδι μας στην Ελλάδα, κλαίμε που επιστρέφουμε στο σπίτι. Δεν θέλουμε να φύγουμε. Περάσαμε πολύ όμορφα. Μόλις έρθει και το μωρό θα θέλαμε να ερχόμαστε πιο συχνά στην Ελλάδα. Μπορεί να το βαφτίσουμε εδώ, θα δούμε. Δεν ξέρουμε ακόμη το όνομα, μόλις την δούμε θα αποφασίσουμε», ανέφερε η Μαρία Μενούνος.

Και τόνισε στη συνέχεια: «Οι Ομπάμα είναι μια συνέντευξη που δεν θα ξεχάσω ποτέ».

Διαβάστε ακόμα:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες

Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε ούτε θα κάνουμε παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου»

Ελένη Χατζίδου: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου, το μόνο που είπα ήταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα