Νίκος Κουρκούλης: «Το κρατούσαμε κρυφό με την Κέλλυ Κελεκίδου και οι δημοσιογράφοι το σεβάστηκαν»

Ο Νίκος Κουρκούλης και η Κέλλυ Κελεκίδου είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της ελληνικής showbiz! Οι δυο τους είναι μαζί εδώ και 20 χρόνια και ο έρωτάς τους δυναμώνει όλο και περισσότερο μέρα με τη μέρα.

Ο γνωστός τραγουδιστής παραχώρησε μια εφ’ όλης της ύλης συνέντευξη στην κάμερα της εκπομπής «Mega Καλημέρα» και στη δημοσιογράφο Βασιλική Μπασιούρη και μίλησε για τον γάμο του με την επίσης τραγουδίστρια. Μάλιστα, ο ίδιος

αποκάλυψε πως στις αρχές της σχέσης τους οι δημοσιογράφοι σεβάστηκαν το γεγονός πως ήθελαν αυτό που ζούσαν να μείνει έξω από τα φώτα της δημοσιότητας.

«Είμαστε είκοσι χρόνια μαζί με την Κέλλυ, έχουμε περάσει κρίση στη σχέση μας, δεν είμαστε εξωγήινοι. Στην αρχή κρατούσαμε κρυφή τη σχέση μας, οι δημοσιογράφοι σέβονταν την επιθυμίας μας να το κρατήσουμε κρυφό. Η πιστή στη ζωή μου με έχει βοηθήσει τόσο σε ευχάριστες όσο και σε δύσκολες στιγμές, η πίστη βρίσκεται μέσα μας», είπε αρχικά ο Νίκος Κουρκούλης.

Η τηλεοπτική πρόταση που δέχτηκε ο Νίκος ΚουρκούληςΚαι πρόσθεσε: «Έχω μια τηλεοπτική πρόταση, δεν θα είναι ειδησεογραφικό σίγουρα. Η τηλεόραση είναι ανοιχτό μέσο για όλους, δεν δημιουργήθηκε μόνο για δημοσιογράφους και παρουσιαστές».

Διαβάστε ακόμα:

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος: Δεν εμφανίστηκε στη δίκη γιατί προετοιμάζεται για Πανελλήνιες

Βασίλης Πορφυράκης: «Δεν θα παντρευτούμε ούτε θα κάνουμε παιδιά με τη Ματίνα Νικολάου»

Ελένη Χατζίδου: «Εγώ προσωπικά δεν έχω τίποτα με τη Μαρία Κορινθίου, το μόνο που είπα ήταν…»

Keywords
Τυχαία Θέματα