Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η έκπληξη του Σάκη Κατσούλη για τα γενέθλιά της! Η τούρτα και η ηλικία της

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη και ο Σάκης Κατσούλης μετά από έξι μήνες στον Άγιο Δομίνικο για το «Survivor All Star» επέστρεψαν στους γνώριμους ρυθμούς της καθημερινότητάς τους στην Αθήνα. Το ερωτευμένο ζευγάρι πέρασε δύσκολες στιγμές μέσα στο παιχνίδι – όπως κι όλοι οι παίκτες, ωστόσο αυτά ανήκουν πλέον στο παρελθόν.

Σήμερα είναι μια ξεχωριστή ημέρα για τη Μαριαλένα Ρουμελιώτη, καθώς έχει τα γενέθλιά της! Η γυμνάστρια συμπληρώνει 28 χρόνια ζωής, ωστόσο δεν έχει διάθεση να τα γιορτάσει

εξαιτίας των δυσάρεστων γεγονότων που συμβαίνουν στη χώρα μας.

Το πανελλήνιο είναι συγκλονισμένο απ’ όσα συμβαίνουν και όλοι ελπίζουν σε ένα καλύτερο αύριο.

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη, λοιπόν, εξομολογήθηκε στους διαδικτυακούς φίλους της πως δεν πρόκειται να μοιραστεί μαζί τους στιγμιότυπα από τα γενέθλιά της παρά μόνο το βίντεο της έκπληξης του Σάκη Κατσούλη.

Ο νικητής του «Survivor All Star» έφτιαξε μια εντυπωσιακή τούρτα στην καλή του με θέμα φυσικά το reality επιβίωσης και τόσο εκείνος όσο και οι φίλοι τους της τραγούδησαν το παραδοσιακό κομμάτι γενεθλίων στην αλλαγή της μέρας.

«Αγάπη μου επιτέλους 28! Αγάπη μου, καρδιά μου, μεγαλώσαμε μαζί ψυχή μου. 5 χρόνια είμαστε μαζί ζωή μου», ακούγεται να λέει γεμάτος χαρά ο Σάκης Κατσούλης κρατώντας την τούρτα των γενεθλίων της.

Από την άλλη, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έγραψε στην ανάρτησή της: «Είναι πολύ σημαντικό να έχεις ανθρώπους δίπλα σου που σε αγαπάνε αληθινά. Κι εγώ νιώθω πως αυτοί οι τύπο με αγαπάνε αληθινά, με τα καλά και τα κακά μου, αγαπάνε τη Μαριαλένα, όπως είναι, γι’ αυτό που είναι. Σας ευχαριστώ πολύ όλους έναν προς έναν μα πιο πολύ ευχαριστώ αυτόν τον άνθρωπο που κάνει την κάθε μέρα μου γιορτή. Σας αγαπώ άπειρα».

Διαβάστε ακόμα:

 Πτώση Canadair: Έγκυος η σύζυγος του 34χρονου Χρήστου Μουλά, που βρέθηκε νεκρός στα συντρίμμια

 Μαριάννα Βαρδινογιάννη: Σήμερα η κηδεία της σε στενό οικογενειακό κύκλο

 Μαρία Μενούνος -Keven Undergaro: Το πρώτο ταξίδι με την νεογέννητη κόρη τους -Φωτογραφία

Keywords
Τυχαία Θέματα