Μαριαλένα Ρουμελιώτη: Η συγκινητική στιγμή που συναντά την γιαγιά της μετά από έξι μήνες -Βίντεο

Η Μαριαλένα Ρουμελιώτη κατάφερε να φτάσει μέχρι τον Ημιτελικό του «Survivor All Star», όπου εκεί ο Γιώργος Λιανός της ανακοίνωσε πως τερμάτισε στη τρίτη θέση. Ωστόσο, η νεαρή παίκτρια του ριάλιτι δεν ενοχλήθηκε καθόλου με αυτό, αφού την επόμενη ημέρα στον μεγάλο Τελικό ο σύντροφός της, Σάκης Κατσούλης, κέρδισε τον πολυπόθητο τίτλο και το έπαθλο των 100.000 ευρώ.

Μετά από έξι ολόκληρους μήνες παραμονής της στον Άγιο Δομίνικο, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη έχει να δει πολλά αγαπημένα της πρόσωπα τώρα που έχει επιστρέψει στην Ελλάδα.

Η

νεαρή γυμνάστρια που γενικότερα είναι ιδιαίτερα ενεργή στα social media και μοιράζεται αρκετά συχνά διάφορες στιγμές από την καθημερινότητά της με τους διαδικτυακούς της φίλους, ανέβασε σήμερα ένα πολύ συγκινητικό βίντεο από μια συνάντηση που περίμενε πως και πως.

Συγκεκριμένα, η Μαριαλένα Ρουμελιώτη επισκέφτηκε την γιαγιά της και η στιγμή που την αντίκρισε ήταν μοναδική. Το γεγονός αυτό μπορείς να το διακρίνεις κι εσύ στο παρακάτω βίντεο που μοιράστηκε με όλους μας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.


Διαβάστε ακόμα:

Σταυρούλα Χρυσαειδή για Βασάλο: «Πολύς ντόρος για το τίποτα»

Δήμητρα Αλεξανδράκη: Η πρώτη κοινή φωτογραφία, με τον σύντροφό της μετά την επανασύνδεση

Γιώργος Γεροντιδάκης: Η ανάρτηση λίγο πριν προβληθεί το τελευταίο επεισόδιο του «Σασμού»

Keywords
Τυχαία Θέματα