Μαριάντα Πιερίδη – Δημήτρης Κατριβέσης: Χώρισαν οριστικά; Τι απαντά η τραγουδίστρια

Πριν από αρκετές ημέρες η Μαριάντα Πιερίδη φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Super Κατερίνα» και μίλησε ανοιχτά για την κρίση στον γάμο της με τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Έγινε κάτι στον γάμο μας. Ήμουν στην εκπομπή. Το έμαθα με μήνυμα. Μου έστειλαν κάτι, μου έστειλαν πολλά. Το έψαξα γιατί στην αρχή σκέφτηκα ότι μπορεί να είναι κάτι κακοπροαίρετο. Είμαστε μαζί εννέα χρόνια. Όλο αυτό είναι ένα τσουνάμι που ήρθε και με πήρε και με σήκωσε.

Το έψαξα πολύ. Βρήκα. Μου μίλησε και ο ίδιος. Τώρα πια είναι θέμα διαχείρισης και των δυο μας. Είναι σκληρό. Σε μια σχέση είναι αιτία χωρισμού. Όταν είσαι με

έναν άνθρωπο τόσα χρόνια, καταλαβαίνεις ότι μπορεί να συμβεί. Θα μπορούσα να ήμουν κι εγώ στη θέση του», είχε πει μεταξύ άλλων η γνωστή τραγουδίστρια.

Λίγο καιρό μετά, η Μαριάντα Πιερίδη έκανε νέες δηλώσεις στην εκπομπή «Το Πρω1νό» του ΑΝΤ1 και στη Φαίη Φώτου, όπου -μεταξύ άλλων- απάντησε για όσα γράφονται σχετικά με τον χωρισμό της από τον Δημήτρη Κατριβέση.

«Το ζευγάρι δεν έχει χωρίσει, αλλά οι δυο τους δεν ζουν κάτω από την ίδια στέγη. Δεν έχουν επικοινωνήσει μετά το πρόβλημα που έχει προκύψει. Είναι κάτι που θα το συζητήσουν από κοντά», ανέφερε η δημοσιογράφος του ANT1.

Η Μαριάντα Πιερίδη απάντησε στην κάμερα του ANT1 για τα δημοσιεύματα του χωρισμού της: «Δεν μπορώ να πω για τα προσωπικά μου τίποτα. Το μόνο που μπορώ να σου πω για τον Δημήτρη είναι ότι δουλεύει ακόμα και μέχρι τον Δεκέμβρη θα είναι εκτός σε ταξίδι».

Δείτε στο παρακάτω βίντεο όσα είπε:

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Φλωρινιώτης: «Έτσι μας εξασφάλισε ο πατέρας μου -Θα είχε μεγαλύτερη περιουσία αν δεν…»

Αλέξανδρος Μπουρδούμης: Η απάντησή του όταν ρωτήθηκε αν είναι έτοιμος να προχωρήσει στην προσωπική του ζωή

Μαίρη Συνατσάκη: Η απάντηση στο χειρότερο μήνυμα που της έχουν στείλει μέχρι σήμερα -«Με τσάκισε»

Keywords
Τυχαία Θέματα