Μαριάντα Πιερίδη για Αλεξάνδρα Δουβαρά: «Δε μπορώ να πιστέψω ότι άνθρωπος άφησε να εννοηθεί κάτι τέτοιο»

Μια φράση της Αλεξάνδρας Δουβαρά στο δελτίο της ΕΡΤ προκάλεσε έντονες αντιδράσεις στο διαδίκτυο.

Συγκεκριμένα, η ίδια αναφέρθηκε στον απολογισμό των πύρινων μετώπων, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Το μόνο ευτύχημα, θα μπορούσε να πει κάποιος, γιατί ακόμα δεν έχει έρθει η επόμενη μέρα, να δούμε το μέγεθος της καταστροφής και των περιουσιών και του φυσικού πλούτου, το μόνο ευχάριστο λοιπόν είναι ότι δεν έχουμε θρηνήσει ανθρώπινη ζωή πέρα από τους ταλαίπωρους 18 ανθρώπους που έχασαν τη ζωή τους στο δάσος της Δαδιάς».

Το πρωί της Παρασκευής

25/8 η φράση της δημοσιογράφου σχολιάστηκε και στην εκπομπή «Καλοκαίρι Yes», με την Μαριάντα Πιερίδη να τονίζει πως «δεν μπορώ να πιστέψω ότι υπάρχει περίπτωση άνθρωπος να πει κάτι τέτοιο, δηλαδή να εννοηθεί κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει τέτοια περίπτωση».

Από την πλευρά του, ο Φοίβος Παπαδάκης είπε: «Είναι μία εξαιρετική συνάδελφος. Αν ήταν άλλος άνθρωπος, αν έκανε τις ίδιες δηλώσεις άλλος άνθρωπος, θα ήμουν κι εγώ πολύ σκληρός μαζί του ή μαζί της. Με την Αλεξάνδρα Δουβαρά νομίζω ότι είναι άδικο».

«Νομίζω ότι τα εξήγησε ακριβώς όπως φανταζόμασταν κι εμείς ότι ήθελε να εννοηθούν, ακριβώς όπως ήθελε να τα πει αλλά ίσως να εκφράστηκε λίγο λάθος; Εκφράστηκε λάθος. Βέβαια είπε: αν θεωρείται αναγκαία η συγγνώμη μου, να τη δώσω», επισήμανε η Μαριάντα Πιερίδη αμέσως μετά την προβολή του απολογητικού μηνύματος της Αλεξάνδρας Δουβαρά.

Διαβάστε ακόμα:

Σοφία Μουτίδου: Έχασε 8 κιλά και μας δείχνει τη διαφορά -«Άλλα 20 δεν είναι κάτι»

Μίλτος Τεντόγλου: «Τώρα που πήρα το χρυσό μετάλλιο μπορώ να χαλαρώσω, έκανα ένα λάθος που θα το θυμάμαι για πάντα»

Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: «Στο σχολείο με κορόιδευαν ότι έχω γάμπες ποδο

Keywords
Τυχαία Θέματα