Μαριάνθη Κάσδαγλη: Η πρώην Survivor είναι ερωτευμένη! Η φωτογραφία με τον σύντροφό της

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη συστήθηκε στο ευρύ κοινό μέσα από τη συμμετοχή της στο Survivor του 2021. Η ίδια αποτέλεσε μια από τις δυνατές παίκτριες του συγκεκριμένου κύκλου και είχε μια αξιόλογη πορεία. Μετά το τέλος αυτού επέστρεψε στους κανονικούς ρυθμούς της και στη δουλειά της.

Η Μαριάνθη Κάσδαγλη εργάζεται στα καράβια και, μάλιστα, πλέον έχει αναβαθμιστεί σε πλοίαρχο, ενώ διανύει μια

πολύ καλή περίοδο και στην προσωπική ζωή της. Η πρώην παίκτρια του Survivor είναι ερωτευμένη με έναν γοητευτικό κύριο και πρόσφατα δημοσίευσε την πρώτη κοινή φωτογραφία τους στο Instagram.

Οι δυο τους αποφάσισαν να περάσουν τις διακοπές τους στην Πάρο και κατά τη διάρκεια μιας από τις βραδινές εξόδους τους πόζαραν μαζί στον φωτογραφικό φακό. Το ζευγάρι είναι full in love και η Μαριάνθη Κάσδαγλη αποφάσισε να μοιραστεί τη χαρά της με όσους την ακολουθούν.

«Εμείς», σημείωσε στη λεζάντα της ανάρτησης, η οποία γέμισε από τρυφερά σχόλια των διαδικτυακών φίλων της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marianthi Kalatzaki-Kasdagli (@marianthikasda)

Όταν η Μαριάνθη Κάσδαγλη έπεσε θύμα ληστείας

Τον Οκτώβριο του 2021 η Μαριάνθη Κάσδαγλη είχε αποκαλύψει πως έπεσε θύμα ληστείας μετά το τέλος του Survivor. Συγκεκριμένα, είχε δηλώσει:

«Έγινε μια ληστεία στον τραπεζικό μου λογαριασμό. Ήταν ένα τίμιο ποσό, η κλοπή του οποίου είναι ακόμα υπό διερεύνηση από την ασφάλεια της τράπεζας μαζί με την αστυνομία και τη δίωξη ηλεκτρονικού εγκλήματος.

Έχω προβεί σε καταθέσεις, καταγγελίες και πάλι κατάφερα, δε λύγισα, δεν έκλαψα, κράτησα την αξιοπρέπειά μου, στάθηκα στα πόδια μου και είμαι εδώ και ευχαριστώ τον Θεό που με ξυπνάει κάθε ημέρα.

Είναι οι κόποι μου, είναι ό,τι έχω κάνει και έχω χτίσει από μικρό παιδί, που έχω ταλαιπωρηθεί και έχω ξενιτευτεί τόσο πολύ. Θέλω πίσω τους κόπους μου»,

Διαβάστε ακόμα:

 Σάκης Τανιμανίδης: Το επικό τρολάρισμα στη Χριστίνα Μπόμπα – «Να φωνάξω εξορκιστή;»

 Σασμός: Νέα αιματηρή βεντέτα – Ο άνδρας που διαλύει τους Σταματάκηδες

 Χριστίνα Παππά: «Αυτό που πέρασα εγώ ήταν πολύ σοβαρό»

Keywords
Τυχαία Θέματα