Σάκης Τανιμανίδης: Το επικό τρολάρισμα στη Χριστίνα Μπόμπα – «Να φωνάξω εξορκιστή;»

Μετά από περίπου δύο μήνες στην Αντίπαρο η Χριστίνα Μπόμπα και ο Σάκης Τανιμανίδης ετοίμασαν αποσκευές και έκαναν ένα μεγάλο ταξίδι μαζί με τις δίδυμες κόρες τους, Αριάνα και Φιλίππα. Το ερωτευμένο ζευγάρι άφησε το κυκλαδίτικο νησί και ταξίδεψε μέχρι τη γενέτειρα της Χριστίνας Μπόμπα, τα Καμένα Βούρλα.

Την αποκάλυψη έκανε η ίδια, δημοσιεύοντας στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram μια φωτογραφία από τη θέα του σπιτιού της και γράφοντας: «Πίσω στη βάση μου, στα μέρη που μεγάλωσα, αυτή τη φορά με

τις μικρούλες μου!».

Η Χριστίνα Μπόμπα έχει μεγάλη αδυναμία στο συγκεκριμένο μέρος και φροντίζει να το επισκέπτεται κάθε χρόνο προκειμένου να βλέπει τα αγαπημένα της πρόσωπα και μαζί να περνούν όμορφες στιγμές. Τόσο το ζευγάρι όσο και οι κόρες του απολαμβάνουν τις ημέρες τους εκεί, αν και οι αναρτήσεις του στα social media είναι περιορισμένες.

Ο Σάκης Τανιμανίδης τρολάρει τη Χριστίνα Μπόμπα

Η σημερινή ημέρα ξεκίνησε πολύ δημιουργικά για τη Χριστίνα Μπόμπα, μιας και έστρωσε το στρώμα της στο μπαλκόνι της για να κάνει γυμναστική. Τι κι αν βρίσκεται σε περίοδο διακοπών, η ίδια δεν αφήνει τις προπονήσεις της, παραμένοντας έτσι σε φόρμα.

Ο Σάκης Τανιμανίδης, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο, δείχνοντας τη Χριστίνα Μπόμπα τη στιγμή που γυμνάζεται. Η επιχειρηματίας έκανε streching, με τον σύζυγό της να την τρολάρει δημόσια για τις ασκήσεις της.

«Αγάπη μου, τι κάνεις; Να φωνάξω εξορκιστή; Ο Χριστός και η Μάνα του», ήταν τα λόγια του παρουσιαστή.

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Ταλάντσεβ: Θύμα ληστείας ο πρώην Survivor – Ρήμαξαν το σπίτι του

 Γιώργος Κωνσταντίνου: Ξεσπά για τα ψευδή δημοσιεύματα για την υγεία του – «Τι ήταν αυτό το πράγμα»

 Εθνική Πόλο: Ο προπονητής, Θοδωρής Βλάχος, ζήτησε σοκαρισμένος συγγνώμη για την ήττα

Keywords
Τυχαία Θέματα