Μαριέττα Χρουσαλά: Η ιδιαίτερη γνωριμία με τον σύζυγό της και το περιστατικό με τον Αρναούτογλου και την τούρτα

Η Μαριέττα Χρουσαλά επέστρεψε στα τηλεοπτικά δρώμενα μετά από χρόνια απουσίας μέσα από την παρουσίαση του Madwalk, το οποίο θα προβληθεί απόψε 22/12 στις 22:40 στο Mega. Η παρουσιάστρια μίλησε στον Άρη Καβατζίκη και την εκπομπή «Πάμε Δανάη» για την απώλεια του πατέρα της την ημέρα των καλλιστείων, για την τούρτα που της έριξε ο Γρηγόρης Αρναούτογλου και έμεινε στην ιστορία, για τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα και τα τρία παιδιά τους.

Για

τον θάνατο του πατέρα της: «Ο μπαμπάς μου ήθελε να πάω στα καλλιστεία. Όταν αρρώστησε και καταλάβαμε ότι τα πράγματα ήταν δύσκολα, ήθελα να του κάνω το χατίρι και να το δει. Το έκανε ο αδερφός μου για να κάνουμε το χατίρι στον μπαμπά μου για να του φτιάξουμε τη διάθεση. Ο μπαμπάς τα πρόλαβε τα καλλιστεία. Τραγική ειρωνεία ότι ”έφυγε” ανήμερα των Miss Universe. Βρισκόμουν στον Παναμά κι η παραγωγή είχε προστατεύσει την είδηση… Ήταν πρώτη φορά που έβγαινα εκτός Ελλάδας και να μάθω κάτι τέτοιο… Ήταν άρρωστος, αλλά είχε λίγο καιρό. Ευτυχώς το έμαθα όταν ήρθα στην Ελλάδα. Με περίμεναν για την κηδεία»

Για το περιστατικό με τον Γρηγόρη Αρναούτογλου που της είχε ρίξει την τούρτα στο πρόσωπο: «Συνέβη ζωντανά. Δεν ήμουν προετοιμασμένη. Είχα δώσει τη δυνατότητα στον Γρηγόρη να με προετοιμάσει κι ακούω που λέει φέρτε την τούρτα και λέω τι θα γίνει; Θα παίξουμε τουρτοπόλεμο; Μου είπε όχι. Αν μου είχε πει ναι, θα είχα πάρει κι εγώ τα μέτρα μου. Είναι λίγο μεταξύ κατεργαρέων ειλικρίνεια. Εφόσον σε έχω ρωτήσει δύο λεπτά, πες το μου να προετοιμαστώ, να δώσω ένα σήμα στην παραγωγή και να μου έρθουν τα παστάκια. Είναι σαν το μπουγέλο, αλλά να μην έχεις εσύ λάστιχο. Ποτέ δεν είχα θυμό. Πιο πολύ ήταν γιατί να συμβεί αυτό στη μέση της εκπομπής; Όχι τίποτα άλλο δεν είμαι φαν της τούρτας. Χωρίς λόγο. Τον συγχώρησα εννοείται».

Για την ιδιαίτερη γνωριμία με τον σύζυγό της, Λέοντα Πατίτσα: «Μοιάζουμε τόσο πολύ και σαν χαρακτήρες και σαν προσωπικότητες οπότε, ξεδιπλωνόμαστε και παρέα όλα αυτά τα χρόνια. Ήμασταν αρκετά μικροί όταν γνωριστήκαμε και αυτό βοήθησε στο να μεγαλώσουμε και να ωριμάσουμε μαζί. Γνωριστήκαμε σε ένα πάρτι που πήγαμε και οι δυο ακάλεστοι».

Για τα τρία παιδιά τους και τη σχέση που έχει μαζί τους: «Η κόρη μου είναι 10 ετών, ο γιος μου θα γίνω 8 σε λίγους μήνες και ο μικρούλης θα γίνει πέντε σε λίγες εβδομάδες. Θέλω να πιστεύω ότι με την κόρη μου είμαστε φίλες και ότι θα το διατηρήσω αυτό. Μιλάμε μεταξύ μας. Μου λέει τα θέματά της, με τις φίλες της, να διαλέξουμε μαζί ρούχα για τα πάρτι. Ο γιος μου ο μεσαίος είναι πιο πολύ με τους φίλους του, να έχει μια μπάλα και να βαράει όλη μέρα. Ο μικρούλης είναι πιο μωράκι ακόμα, πιο αγκαλίτσας».

Διαβάστε ακόμα:

 Βαλεντίνη Παπαδάκη: Δημοσίευσε την πρώτη φωτογραφία με τη νεογέννητη κόρη της

 Survivor All Star: Αποκαλύφθηκαν πέντε νέοι παίκτες που λάβουν μέρος στο reality επιβίωσης

 Κότυ Γουγούση: Οι πρώτες δηλώσεις μετά την απρόσμενη αποχώρηση από τον τελικό του GNTM -«Με είχα για νικήτρια»

Keywords
Τυχαία Θέματα