Μαρίνα Πατούλη: Η αντίδραση του Γιώργου Πατούλη για τη συμμετοχή της στο J2US

Η Μαρίνα Πατούλη τους τελευταίους μήνες έχει βρεθεί στο επίκεντρο των συζητήσεων λόγω του χωρισμού της από τον Γιώργο Πατούλη μετά από 35 χρόνια γάμου. Οι δυο τους, μετά από μια περίοδο έντασης και διαπληκτισμών, έχουν καταφέρει να βρουν την ισορροπία στη σχέση τους και να αφήσουν τις δύσκολες στιγμές στο παρελθόν.

Μάλιστα, η Μαρίνα Πατούλη αποκάλυψε στο live του J2US, στο οποίο θα συμμετέχει από εδώ και πέρα, ότι το διαζύγιο

από τον Γιώργο Πατούλη εκδόθηκε και είναι επισήμως χωρισμένοι. Μετά το τέλος του λαμπερού show, η Μαρίνα Πατούλη παραχώρησε δηλώσεις στο Πρω1νό και τον Σαράντη Μαριεττή, αποκαλύπτοντας πώς αντέδρασε ο πρώην σύζυγός της, όταν του ανακοίνωσε ότι θα τραγουδήσει στο J2US.

«Ο κύριος Πατούλης γνώριζε ότι θα μπω στο J2US γιατί σε όλη αυτή την πορεία της ζωής μοιραζόμαστε τα πάντα και τώρα, που οι δρόμοι μας είναι ξεχωριστοί. Αγκάλιασε πολύ θετικά τη συμμετοχή μου εδώ, αξιολογώντας τον σκοπό για τον οποίο ήρθα», ανέφερε αρχικά η Μαρίνα Πατούλη.

Σχετικά με το επίθετο Πατούλη, η ίδια είπε: «Μην τρελαθούμε κιόλας. Και εγώ και ο Γιώργος θεωρούμε ότι είμαι η Μαρίνα Πατούλη. Δεν υπάρχει λόγος να το εγκαταλείψουμε. Ούτε εγώ ούτε εκείνος έχουμε πρόβλημα στο να διατηρεί το επίθετο».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Βαγγέλης Περρής για δηλώσεις Καπουτζίδη: «Είναι ξεκάθαρο ότι απευθύνεται στον Νίκο Μουτσινά»

 Γεράσιμος Χουλιάρας: «Εάν δεν πήγαινα με το ζόρι για εξετάσεις, σήμερα δεν θα ζούσα»

 Γνωστός Έλληνας αποκαλύπτει: «Δέχτηκα σεξουαλική παρενόχληση από πρόσωπο της πολιτικής»

Keywords
Τυχαία Θέματα