Μαρίνα Βερνίκου: Απαντά στους επικριτές του Victor Vernikos για τη Eurovision – «Δεν μαγειρεύτηκε η συμμετοχή του»

Ο Victor Vernicos δεν κατάφερε να πείσει τους Ευρωπαίους με το «What they say» και έτσι η Ελλάδα έμεινε εκτός τελικού της Eurovision για πρώτη φορά μετά το 2018.

Η θεία του, Μαρίνα Βερνίκου – είναι ξαδέλφη της μητέρας του – μίλησε στην Τατιάνα Στεφανίδου και στο «T-live» για την προσπάθεια του ανιψιού

της και απάνησε στους επικριτές του. Ειδικότερα, η ίδια χαρακτήρισε «άδικη» την επίθεση που του γίνεται λόγω του επιθέτου του.

«Πήγε στη Eurovision για να δώσει τον καλύτερό του εαυτό. Ήταν πολύ υπερήφανος που θα εκπροσωπούσε τη χώρα μας. Έκανε ό,τι καλύτερο μπορούσε. Και η μαμά του και όλοι εμείς είμαστε υπερήφανη και θεωρούμε ότι τίποτα δεν μαγειρεύτηκε.

Από την άλλη, πώς να μαγειρευτεί κάτι τέτοιο; Δεν παίρνεις κάποιον να εκπροσωπήσει τη χώρα σου επειδή έχει κάποιο επώνυμο, το θεωρώ άδικη κατηγορία», ήταν τα πρώτα λόγια της Μαρίνας Βερνίκου στον αέρα του Alpha.

Όσον αφορά στην επικοινωνία που είχε με τη μητέρα του αλλά και το γεγονός ότι τον «φυγάδευσαν» για να μην μιλήσει στους δημοσιογράφους, η ίδια δήλωσε:

«Μίλησα με τη μητέρα του και από ό,τι μου είπαν δεν έχουν φτάσει στα αφτιά του τα σχόλια που κυκλοφορούν. Δεν έχει σχέση με τα social media και είναι κάπως προστατευμένος από όλο αυτό.

Καλό είναι που τον ”φυγάδευσαν” γιατί και στον γιο μου αν συνέβαινε κάτι τέτοιο, δεν θα ήθελα να μιλήσει. Τι να πει ένα 16χρονο παιδί στην τηλεόραση; Πήγε εκεί για να κερδίσει και όχι για να στενοχωρήσει κανέναν».

Διαβάστε ακόμα:

 Επίσημα στη θέση του Γιάννη Λάτσιου στο ΟΡΕΝ -Η ανακοίνωση του σταθμού

 Τι είπαν Μητσοτάκης και Τσίπρας με κλειστές τις κάμερες, τα φίλια πυρά και τα ραβασάκια…

 Επικό! Η Δανάη Μπάρκα μεταμφιέστηκε σε… «Μιχάλη Ρακιντζή» και τραγούδησε το «S.A.G.A.P.O»

Keywords
Τυχαία Θέματα