Μάριον Μιχελιδάκη: «Ξαφνιάστηκα, πραγματικά δεν είναι ευχάριστο αυτό» -Πώς έμαθε για την παραίτησή του

Την Τετάρτη 24/5 έγινε γνωστή η παραίτηση – βόμβα του αρχισυντάκτη της εκπομπής «Μέρα μεσημέρι με τη Μάριον», Γιάννης Καφάτος.

Μετά την παραίτησή του, η Μάριον Μιχελιδάκη μίλησε στην κάμερα του «Breakfast@Star» για την παραίτηση του αρχισυντάκτη της, τονίζοντας πως ξαφνιάστηκε και πως το έμαθε από ένα τηλεφώνημα.

«Ξαφνιάστηκα πραγματικά πάρα πολύ και το έμαθα χθες στις δέκα παρά την ώρα που ερχόμουν στην δουλειά με ένα τηλεφώνημα. Ήταν ένας πολύ στενός συνεργάτης και δεν ξέρω ποιοι λόγοι τον οδήγησαν σε αυτό έναν μήνα πριν. Ένας άνθρωπος επαγγελματίας με 30 χρόνια στη δουλειά και

δουλεύαμε πάρα πολύ στενά. Προφανώς, έχει τους λόγους του, μην ψάχνουμε για δράκους, μπορεί να είναι προσωπικοί λόγοι», είπε αρχικά.

Και πρόσθεσε: «Όταν έρχεσαι δέκα παρά στην δουλειά και γίνεται αυτό, μένεις ξεκρέμαστος. Σηκώσαμε τα μανίκια όλη ομάδα, έβαλαν πλάτη όλοι οι συνεργάτες, βγάλαμε την εκπομπή κι έτσι θα προσπαθήσουμε από εδώ και πέρα. Πραγματικά δεν είναι αυτό ευχάριστο κι εύχομαι να είναι καλά, που πήρε αυτήν την απόφαση. Αντιμετωπίζουμε κάθε ημέρα την ημέρα, δεν ξέρω να σας πω και δεν έχουν γίνει ακόμα τέτοιες συζητήσεις».

Διαβάστε ακόμα:

Μαρία Κορινθίου: «Έπιασαν οι κεραίες μου ότι έρχονται κορίτσια στο “Πρω1νό” για δοκιμαστικό»

Πάνος Μουζουράκης: «Σκέφτηκα για κουμπάρο τον πατέρα Αντώνιο» -Όσα είπε λίγο πριν από τον γάμο του

Αιμιλία Υψηλάντη: «Δεν υπάρχει βάλσαμο στην απώλεια του παιδιού»

Keywords
Τυχαία Θέματα