Μάρω Κοντού: Αποχωρεί από τη «Γη της Ελιας»; Όλη η αλήθεια!

Η Μάρω Κοντού έχει βρεθεί τις τελευταίες ώρες στο επίκεντρο των συζητήσεων, καθώς φήμες τη θέλουν να αποχωρεί από τη «Γη της Ελιάς» και συνεπώς να μην συμμετέχει στην τρίτη σεζόν της δημοφιλούς σειράς. Η εν λόγω είδηση κάνει τον γύρο του διαδικτύου όλη την ημέρα και αυτός είναι ο λόγος που οι ιθύνοντες έδωσαν τη δική τους απάντηση.

Η δημοσιογράφος της εκπομπής «Ελένη», Νάνσυ Νικολαΐδου,

επικοινώνησε με τους συντελεστές της σειράς, οι οποίοι και διέψευσαν κατηγορηματικά το συγκεκριμένο spoiler, τονίζοντας πως ο ρόλος της Μάρως Κοντού συνεχίζει κανονικά και στον τρίτο κύκλο. Έτσι, η αγαπημένη και σπουδαία ηθοποιός θα εξακολουθήσει να μας κρατάει συντροφιά μέσα από τη «Γη της Ελιάς».

Παράλληλα, η δημοσιογράφος αποκάλυψε ότι ο νέος κύκλος της καθημερινής σειράς του MEGA δεν θα έχει καμία σχέση με όσα έχουμε δει μέχρι σήμερα.

Η Μάρω Κοντού θα βρίσκεται και την τρίτη σεζόν στη «Γη της Ελιάς»

«Κυκλοφόρησε ένα spoiler που λέει ότι η Μάρω Κοντού δεν θα είναι του χρόνου στη «Γη της Ελιάς». Ωστόσο, αυτό δεν ισχύει. Το λέω επίσημα! Έχουμε μιλήσει με ανθρώπους, το έχουμε διασταυρώσει, δεν το λέμε έτσι. Η κυρία Κοντού συνεχίζει κανονικότατα στον τρίτο κύκλο της “Γης της Ελιάς”.

Οι εξελίξεις θα είναι συγκλονιστικές. Θα είναι διαφορετικά τα δεδομένα, ξεχάστε ό,τι έχετε δει μέχρι τώρα στη σειρά, δεν φαντάζεστε τι έρχεται στα καινούργια επεισόδια», ήταν τα λόγια της Νάνσυς Νικολαΐδου για τη Μάρω Κοντού.

Διαβάστε ακόμα:

Γιώργος Παράσχος: Απαντά στον Τάσο Τεργιάκη -«Το τι είπα εγώ με την παραγωγή και τη Μενεγάκη το ξέρουμε μόνο εμείς»

Ιωάννα Μαλέσκου: Σε προχωρημένες συζητήσεις με γνωστό κανάλι για ψυχαγωγική εκπομπή

Εύα Καϊλή: Όλη η αλήθεια για τις σχέσεις της σήμερα με τον Φραντσέσκο Τζόρτζι

Keywords
Τυχαία Θέματα