Ματίνα Παγώνη: Τα “καρφιά” για τον Στέφανο Τσιτσιπά μετά τις δηλώσεις για τον μη εμβολιασμό του

“Όχι, δεν το έχω κάνει. Κανείς δε μου είπε κάτι. Δεν έχει γίνει υποχρεωτικός ο εμβολιασμός. Κάποια στιγμή θα πρέπει να εμβολιαστώ, είμαι σίγουρος γι αυτό, αλλά μέχρι στιγμής δεν ήταν υποχρεωτικό για να αγωνιστώ. Οπότε όχι, δεν το έχω κάνει.”, δήλωσε τις προηγούμενες ημέρες ο Στέφανος Τσιτσιπάς και προκάλεσε αντιδράσεις.

Μάλιστα, μετά τα αρνητικά σχόλια που δέχτηκε, ο πατέρας του, Απόστολος Τσιτσιπάς σε δηλώσεις που έκανε στη ΕΡΤ, έδωσε τη δική του απάντηση για τον εμβολιασμό του Στέφανου Τσιτσιπά. 

“Δεν χρειάστηκε να κάνει

το εμβόλιο, όπως και οι περισσότεροι συναθλητές του. Οι αθλητές έχουν αρκετά δυνατό ανοσοποιητικό σύστημα για να αντιμετωπίσουν οποιαδήποτε πρόκληση προκύψει. Λαμβάνουν τα μέτρα που είναι απαραίτητα (μάσκες, ελεγχόμενες μετακινήσεις), βρίσκονται σε ελεγχόμενο περιβάλλον και κάνουν σχεδόν κάθε μέρα PCR και ANTIGEN TESTS όπως και ο καθένας μας φαντάζομαι όταν χρειάζεται.”, τόνισε.

Το πρωί της Παρασκευής (20/8) η Ματίνα Παγώνη μίλησε τηλεφωνικώς στην εκπομπή “Καλοκαίρι #Not” και σχολίασε τις πρόσφατες δηλώσεις του Στέφανου Τσιτσιπά για τον εμβόλιο.

“Ο Στέφανος είναι ένα νέο άτομο, ένας άριστος τενίστας. Τον θαυμάζουμε όλοι, τον χειροκροτούμε, περιμένουμε να μας φέρνει νίκες και πιστεύω ότι με αυτό θα ασχοληθεί. Κι εμείς οι υπόλοιποι που ασχολούμαστε με την ιατρική και την επιστημονική ιατρική κοινότητα, θα ενημερώσουμε τον κόσμο γιατί πρέπει να κάνουν το εμβόλιο, ποιες είναι οι μελέτες που υπάρχουν και πώς θα προχωρήσουμε.

Τις ιατρικές απόψεις θα τις πουν οι γιατροί, οι μη γιατροί δεν μπορούν να έχουν απόψεις για ιατρικά θέματα. Το σταματάμε εδώ! Χειροκροτούμε τον Στέφανο για τις νίκες του, θέλουμε νίκες να μας φέρνει κι εμείς θα ασχολούμαστε με τα εμβόλια, με τη νόσο Covid, τι πρέπει να κάνουμε και τι δεν πρέπει να κάνουμε. Ξεχωρίζουμε ο καθένας ποιο είναι το επάγγελμά του, ποιο είναι το λειτούργημά του και σταματάμε μέχρι εκεί. Αυτά τα απαντούν οι γιατροί και οι επιστήμονες, οι μη γιατροί δεν μπορούν να απαντήσουν.”, ανέφερε.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Νατάσα Μποφίλιου: Η απίστευτη αλλαγή που έκανε στα μαλλιά της!

Δείτε πόσα είναι τα νέα κρούσματα κορονοϊού στην Ελλάδα το τελευταίο 24ωρο

Γιώργος Ασημακόπουλος: Οικογενειακές διακοπές στη Ναύπακτο-Η φωτογραφία με τη μητέρα του

Keywords
Τυχαία Θέματα