Μαύρο Ρόδο: Ο Καστρινός παγιδεύει το αυτοκίνητο του Βίκου με εκρηκτικά

Καταιγιστικές είναι οι εξελίξεις στην καθημερινή σειρά του Mega «Μαύρο Ρόδο». Η Ελισάβετ έχει στην κοιλιά της το παιδί του Πέτρου, όμως, παρά τις προσπάθειές του, εκείνη είναι αντίθετη στο ενδεχόμενο να είναι ξανά μαζί. Ένα ατύχημα ωστόσο ίσως τους φέρει πιο κοντά.

Από την άλλη, το σχέση του Καστρινού για να εξολοθρεύσει τον Βίκο μπαίνει σε εφαρμογή, καθώς στο αυτοκίνητό του έχει μπει εκρηκτικός μηχανισμός.

Όσα θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης 7 Ιουνίου

Ο Γεράσιμος είναι σε έξαλλη κατάσταση. Αναφέρει στον Σαράντο ότι είδε τον

Διακοσάββα μέσα στο δωμάτιο του και του αποκαλύπτει τα όσα του είπε. Η Ευτυχία στο πλάι του προσπαθεί να τον κατευνάσει. Η συνάντηση του Πέτρου και της Ελισάβετ είναι καταστροφική. Ο Πέτρος συνειδητοποιεί πώς η Ελισάβετ στέκει παγερή απέναντί του.

Ο Βίκος αποκαλύπτει στην Αλεξία το σχέδιό του να φύγουν μαζί στο εξωτερικό. Το σχέδιο του Καστρινού για την εξόντωση του εχθρού του, έχει ήδη μπει σε λειτουργία: το αυτοκίνητό του Βίκου είναι παγιδευμένο με εκρηκτικά. Ο Σταυρίνος έχει στα χέρια του το γράμμα που άφησε ο μοναδικός μάρτυρας του ατυχήματός του με τη μηχανή.

Ο Θέμης ανεβαίνει στη Γερακιανή για να ανακοινώσει στη Φιλαρέτη τα αποτελέσματα του τεστ DNA για το γιο της. Η επιμονή του Πέτρου να συναντήσει ξανά την Ελισάβετ, θα φέρει ένα νέο τρομακτικό ατύχημα.

Πρωταγωνιστούν: Λεωνίδας Κακούρης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Γιάννης Κουκουράκης, Θεοφανία Παπαθωμά, Φωτεινή Παπαθεοδώρου, Μιχαήλ Ταμπακάκης, στον ρόλο της Ηγουμένης η Κατερίνα Διδασκάλου, Σοφία Σεϊρλή, Ελένη Καρακάση, Μυρτώ Αλικάκη, Λουκία Παπαδάκη, Λένα Παπαληγούρα, Ηλέκτρα Νικολούζου, Ευθαλία Παπακώστα, Νεφέλη Κουρή, Νίκος Κουκάς, Δρόσος Σκώτης, Νίκος Γκέλια, Κατερίνα Μαούτσου, Πένυ Αγοραστού, Μαρία-Νεφέλη Δούκα, Νίκος Πολυδερόπουλος, Λεωνίδας Μαράκης, Μιχάλης Αρτεμισιάδης, Δημήτρης Παπαβασιλείου, Λευτέρης Τσάτσης, Τάσος Τζιβίσκος, Νικολάκης Ζεγκίνογλου, Σίσσυ Τουμάση.

Σενάριο: Γιώργος Κρητικός

Σκηνοθεσία: Κώστας Αναγνωστόπουλος

Διεύθυνση φωτογραφίας: Γιώργος Παπανδρικόπουλος

Σκηνογραφία: Αντώνης Χαλκιάς

Εκτέλεση παραγωγής: J.K. PRODUCTIONS

Παραγωγή: ALTER EGO MASS MEDIA S.A. MEGA

Το «Μαύρο Ρόδο» βασίζεται στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Ελένης Καπλάνη.

Ο Γιώργος Θεοφάνους υπογράφει τη μουσική επένδυση και το τραγούδι των τίτλων ερμηνεύει η Ελένη Βιτάλη. Το soundtrack της σειράς κυκλοφορεί από την Panik Oxygen.

Διαβάστε ακόμα:

 Καίτη Γαρμπή: Αποχαιρετά τον Γιάννη Φλωρινιώτη και συγκινεί – «Ήσουν, είσαι και θα είσαι μεγάλη φίρμα»

 Ελένη Βιτάλη: «Δεν άντεξα πάνω από 10 μέρες δίπλα στον Στράτο Διονυσίου»

 Ιωάννα Τούνη: Η εντυπωσιακή φωτογραφία χωρίς ρούχα από την εγκυμοσύνη και το σχόλιο του Δημήτρη Αλεξάνδρου

Keywords
Τυχαία Θέματα