Μιχάλης Λεβεντογιάννης: Σπάνια εμφάνιση στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου – Οι κοινές φωτογραφίες

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης παντρεύτηκαν με θρησκευτικό γάμο και βάπτισαν την κόρη τους την τελευταία Κυριακή του Αυγούστου. Ανάμεσα στους καλεσμένους ήταν ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Οι δύο ηθοποιοί συνδέονται από μια όμορφη φιλία και παρά το γεγονός ότι εκείνος αποφεύγει να παρευρίσκεται σε εκδηλώσεις, δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό της αυτή την ξεχωριστή στιγμή για τη ζωή και την οικογένειά της.

Παράλληλα,

η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης έχουν παντρέψει μαζί μια κοινή φίλη τους, συνεπώς το δέσιμο είναι μεγάλο.

Η Ευγενία Δημητροπούλου και ο Στέλιος Βλατάκης ανήκουν στην κατηγορία των ζευγαριών που κρατάνε χαμηλό προφίλ και έτσι η είδηση του γάμου και της βάπτισης της κόρης τους, Εύας, έμεινε επτασφράγιστο μυστικό. Μόνο τα αγαπημένα τους πρόσωπα γνώριζαν τι πρόκειται να συμβεί και φυσικά γιόρτασαν μαζί τους την αγάπη τους.

Ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης αποκάλυψε την παρουσία του στον γάμο της Ευγενίας Δημητροπούλου μέσα από τα social media. Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστής της σειράς «Παγιδευμένοι» μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς φίλους του διάφορες φωτογραφίες με τη νύφη. Σε ένα από τα «κλικ», μάλιστα, οι δυο τους ποζάρουν αγκαλιασμένοι.

Η καλλιτεχνική φωτογραφία του ζευγαριού που δημοσίευσε ο Μιχάλης Λεβεντογιάννης.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρία Νεφέλη Γαζή: Η πρώην σύντροφος του Άνθιμου Ανανιάδη παντρεύτηκε! Φωτογραφίες

 Γιώργος Λιάγκας: Η πρώτη φωτογραφία της ομάδας του «Πρωινού» από το γραφείο

 Μπέσσυ Αργυράκη για τα αρνητικά σχόλια για τα κιλά της: «Τα ανθρωπάκια έχουν προβλήματα»

Keywords
Τυχαία Θέματα