Μιχάλης Ζαμπίδης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά τον γάμο του -Τα ονόματα που πήραν οι δίδυμες κόρες του

Η χτεσινή ημέρα ήταν αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για τον Μιχάλη Ζαμπίδη και την Μαρία Καρολίνα Ντάσιου, καθώς παντρεύτηκαν και βάφτισαν τα δίδυμα κοριτσάκια τους.

Ο αθλητής και η γυναίκα της ζωής του αντάλλαξαν όρκους αιώνιας πίστης και αγάπης στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου και Ελένης στη Γλυφάδα, έχοντας στο πλευρό τους τα αγαπημένα του πρόσωπα.

Οι on camera δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη πριν από τα μυστήρια

«Έχω άγχος. Έχω και τα διδυμάκια μου που τα βαφτίζουμε με το άλλο μου μισό πλέον… Θα μπορούσαμε να κάνουμε

και άλλο παιδί. Η πατρότητα μας άλλαξε το πρόγραμμα. Σίγουρα σε γλυκαίνει η πατρότητα, σε μαθαίνει να έχεις υπομονή. Βοηθάω όσο μπορώ, όταν είμαι σπίτι δε με παίρνει να κάνω αλλιώς, δεν έχω περιθώρια», ανέφερε λίγο πριν τα μυστήρια ο Μιχάλης Ζαμπίδης.

Μετά τη βάφτιση και τον γάμο, ο γνωστός αθλητής αποκάλυψε στις τηλεοπτικές κάμερες τα ονόματα που δόθηκαν στις κόρες τους: «Είναι η Σοφία και η Αγάπη-Γεωργία. Το σπίτι μας γέμισε με Σοφία και Αγάπη, είναι ιδιαίτερες αξίες. Θα ξεκινήσω με το Αγάπη, μιλάγαμε με τη Μαρία και σκεφτόμουν να της το προτείνω ή όχι, όταν της το είπα μου απάντησε ότι το βρίσκει εξαιρετικό και ότι της αρέσει πάρα πολύ. Σοφία είναι η μητέρα της Μαρίας. Γεωργία είναι η μητέρα μου».

Οι δηλώσεις του Μιχάλη Ζαμπίδη προβλήθηκαν στο πρωί της Κυριακής (18/6) στην εκπομπή «Open Weekend».

Διαβάστε επίσης:

Άριελ Κωνσταντινίδη: Η εξομολόγηση για το διαζύγιο από τον Τάκη Μαργαρίτη -«Έφτασε ο κόμπος στο χτένι»

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, η σχέση με τα παιδιά της και η απάντηση στους haters

Σπύρος Μαρτίκας: Ξέσπασε κατά της εκπομπής της Τσολάκη -«Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο»

Keywords
Τυχαία Θέματα