Σάββας Πούμπουρας: Απαντά για την περίεργη αντίδραση την ώρα που η Μενεγάκη έμπαινε στο πλατό

Στο επίκεντρο των συζητήσεων βρίσκονται εδώ και μερικές ημέρες οι σχέσεις του Σάββα Πούμπουρα και της Ελένης Μενεγάκη, με αφορμή την ατάκα που «πέταξε» η παρουσιάστρια στον συνεργάτη της στην εκπομπή της Τετάρτης (14/6): «Αφήστε την κάμερα πάνω του, τη ζητάει τρία χρόνια».

Χτες (17/6), στην εκπομπή «Οpen Weekend» προβλήθηκε ένα στιγμιότυπο που ακολούθησε την ίδια μέρα στο πλατό της εκπομπής του Mega, στο οποίο

φαίνεται η περίεργη αντίδραση του Σάββα Πούμπουρα την ώρα που η παρουσιάστρια κατευθυνόταν προς την θέση της στο στούντιο.

«Κάνω και την πασαρέλα μου να με δείτε και λίγο», ακούγεται να λέει η Ελένη Μενεγάκη κάνοντας μια χορευτική κίνηση, ενώ την ίδια στιγμή η κάμερα «τσακώνει» τον Σάββα Πούμπουρα να κάνει έναν περίεργο μορφασμό.

Η απάντηση του Σάββα Πούμπουρα για την αντίδρασή του στο πλατό

Σήμερα το πρωί (18/6), η Ελένη Τσολάκη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της ότι επικοινώνησε με τον Σάββα Πούμπουρα και ο ίδιος εξήγησε πως ο συγκεκριμένος μορφασμός δεν πήγαινε προς την Ελένη Μενεγάκη, αλλά ήταν μια αντίδραση σε αυτά που έλεγε με τους τεχνικούς μέσω του ακουστικού του.

Ο παρουσιαστής ανέφερε πως πάντα συνομιλεί με τους τεχνικούς όταν μπαίνει στο πλατό μέσω του ακουστικού του και αυτός ο μορφασμός ήταν απλώς μια αντίδραση στη συνομιλία που είχε μαζί τους.

Διαβάστε επίσης:

Δέσποινα Βανδή: Ο Βασίλης Μπισμπίκης, η σχέση με τα παιδιά της και η απάντηση στους haters

Σπύρος Μαρτίκας: Ξέσπασε κατά της εκπομπής της Τσολάκη -«Φτηνό κουτσομπολιό και μόνο»

Παγιδευμένοι: Όσο δεν αποκαλύπτεται ο δολοφόνος του δικαστή Γεωργίου, η ζωή της Άννας κινδυνεύει

Keywords
Τυχαία Θέματα