Μιμή Ντενίση για Φιλιππίδη – Λιγνάδη: «Βαρέθηκα να βλέπω πρόσωπα που έτρεχαν πίσω τους, τώρα να τους κατηγορούν»

Η Μιμή Ντενίση φιλοξενήθηκε στο Πρω1νό και αναφέρθηκε στο κίνημα #metoo και στα πρόσωπα που καταγγελθεί. Η γνωστή ηθοποιός τόνισε πως από τη στιγμή που υπόθεση έχει πάρει τον δρόμο της δικαιοσύνης, δεν ωφελεί σε τίποτα ο καθένας να βγαίνει δημόσια και να εκφράζει την άποψή του γι’ αυτούς τους ανθρώπους. Ακόμα, ρωτήθηκε για τον Λάκη Λαζόπουλο και τότε δεν έκρυψε την ενόχλησή της.

«Μιλάμε ενάμιση χρόνο και μιλάμε πολύ. Βαρέθηκα να βλέπω πρόσωπα που κάποτε έτρεχαν πίσω τους, τώρα να τους κατηγορούν. Η υπόθεση είναι στη δικαιοσύνη, πάντα είμαι με την πλευρά

των θυμάτων. Δεν ξέρω τι έχουν κάνει αλλά λυπάμαι γιατί είναι δύο ταλαντούχοι άνθρωποι. Νομίζω ότι είναι περιττή τόση κουβέντα γι’ αυτά τα θέματα», ανέφερε αρχικά η Μιμή Ντενίση.

Και συνέχισε, λέγοντας: «Από τη στιγμή που κάτι φτάνει στη δικαιοσύνη, πρέπει να μιλάει η δικαιοσύνη κι όχι ο καθένας γι αυτό. Όλοι έχουν άποψη, ο ένας επιτίθεται στον άλλον… Ποτέ δεν ξέρεις τι θα συμβεί στο μέλλον με όσους κατηγορήθηκαν. Εξαρτάται από τη δικαιοσύνη και τι έκαναν, δεν είναι όλα τα ίδια. Τώρα έχουν βγει όλοι…».

Αναφερόμενη στην περίπτωση του Γιώργου Κιμούλη, η Μιμή Ντενίση δήλωσε: «Ας τιμωρηθεί ο Γιώργος Κιμούλη για τη συμπεριφορά του αλλά θεωρώ υπερβολικό να τελειώσει η καριέρα του».

Όσον αφορά στον Λάκη Λαζόπουλου, η Μιμή Ντενίση είπε: «Γιατί θέλεις να μιλάμε για τετριμμένα πράγματα; Βαριέμαι! Δεν έχω τίποτα με τον Λάκη Λαζόπουλο, θέλω να είναι καλά αλλά τέρμα! Βαριέμαι να μιλάμε γι’ αυτό».

Δείτε στο βίντεο όσα είπε στο Πρω1νό:

Διαβάστε ακόμα:

 Λίτσα Πατέρα: Η έκπληξη του Πρω1νού για τα γενέθλιά της!

 Σοφιάννα Αβραμάκη: Απαντά στον Κωνσταντίνο Εμμανουήλ για την αγκαλιά με τον Άρη στο σκάφος

 Πρω1νό 3/6: Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας από τη Λίτσα Πατέρα

Keywords
Τυχαία Θέματα