Μίρκα Παπακωνσταντίνου: «Πήγαινα στο super μάρκετ με σκουλαρίκια και γούνες»

Η Μίρκα Παπακωνσταντίνου παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» και τη δημοσιογράφο Ευάννα Ζουμπούρογλου και αποκάλυψε αν ασχολείται με την εξωτερική της εμφάνιση, τα φαγητά που λατρεύει ενώ έκανε και ένα σχόλιο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη.

Αρχικά, η ηθοποιός μοιράστηκε μία αστεία ιστορία με τη Ρένια Λουϊζίδα: «Δεν ασχολούμαι με την εξωτερική μου εμφάνιση. Απλά υπάρχει ένα σκηνικό που

η Ρένια Λουϊζίδου γελάει… Όταν ήμασταν στη Θεσσαλονίκη και πηγαίναμε στο super market της έλεγα δύο λεπτά να ετοιμαστώ και μου απαντούσε: ”Συγγνώμη, θα βάλεις γούνα και σκουλαρίκια για να πάμε για ψώνια;”. Αυτό εννοώ, περιποιούμαι τόσο όσο… Δεν είναι πολύ. Ούτε έχω ημερήσια ρουτίνα περιποίησης».

Σχετικά με τα φαγητά που της αρέσουν, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου είπε: «Μου αρέσουν πολύ οι σαλάτες και τα τυριά. Μπορώ να ζήσω μόνο με αυτά. Να ‘ταν μόνο οι σαλάτες καλά θα ήταν».

Σχετικά με την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη, η Μίρκα Παπακωνσταντίνου αρκέστηκε να αναφέρει: «Δεν θέλω να κάνω κανένα σχόλιο για την υπόθεση του Πέτρου Φιλιππίδη. Είναι γκρίζα τα πράγματα, μας θλίβουν και νομίζω πως από κάποια στιγμή και μετά τα σχόλια των συναδέλφων είναι περιττά».

Διαβάστε ακόμα:

 Καλό Μεσημεράκι: Απούσα από την εκπομπή η Ματίνα Νικολάου -Το πρόβλημα υγείας που την ταλαιπωρεί

 Survivor All Star: Πρώην παίκτρια χώρισε και ετοιμάζει βαλίτσες για Άγιο Δομίνικο

 Κώστας Κοκκινάκης: Η μακροσκελής ανάρτηση για το «Survivor All Star» -«Πριν φύγει η Ευρυδίκη Βαλαβάνη, της είπα ένα πράγμα»

Keywords
Τυχαία Θέματα