Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου: Επιβεβαίωσε τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη

Τη Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου συνάντησε η κάμερα της εκπομπής «Γεια σου» κατά τη διάρκεια βραδινής εξόδου της. Το μοντέλο και πρώην παίκτρια του «Survivor» ρωτήθηκε για το reality επιβίωσης αλλά και για τον επικείμενο γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη.

«Φέτος έχουν υπερβεί τα όρια. Μου φαίνονται σοκαριστικά κάποια πράγματα. Δεν υπάρχει καθόλου αξιοπρέπεια, στον βωμό του χρήματος τα θυσιάζουμε όλα», ήταν η απάντηση της Ναυσικάς Παναγιωτακοπούλου όσον αφορά στις εξελίξεις στο «Survivor All Star».

Όταν ρωτήθηκε για τη κόντρα της Ευρυδίκης Παπαδοπούλου

με τον Σπύρο Μαρτίκα, το μοντέλο αποκάλυψε πως έστειλε μήνυμα στην Ευρυδίκη Παπαδοπούλου και τη συνεχάρη που είπε δημόσια την αλήθεια για τον συγκεκριμένο άνθρωπο.

Σχετικά με τον γάμο της με τον Κώστα Πηλαδάκη ανέφερε πως ακόμα δεν έχουν κλείσει ημερομηνία: «Λέω σιγά σιγά να γίνει και ο γάμος. Δεν έχω αποφασίσει. Δεν έχω βρει ακόμη νυφικό, δεν έχω κάνει τίποτα».

Παράλληλα, η πρώην Survivor ρωτήθηκε και για την αποχώρηση του Στάθη Σχίζα μετά απ’ όσα ειπώθηκαν για τη σχέση του με την Αλεξάνδρα Παναγιώταρου. Η ίδια αποκάλυψε πως δεν έχει καμία επαφή και επικοινωνία με το ζευγάρι:

«Εγώ από όταν βγήκα από το Survivor δεν μιλάω ούτε με τον κύριο Σχίζα, ούτε με την κυρία Παναγιώταρου. Δε θέλω να μιλήσω. Δε θα πάρω καμία θέση, απλά δεν έχω καμία επαφή».

Διαβάστε ακόμα:

 Στέλιος Κουδουνάρης: «Το μόνο που με ακουμπούσε ήταν το bullying για το όνομά μου»

 Πάολα – Τέμπη: Έδωσε τα χρήματα από την εμφάνισή τη σε 6 τραυματίες που βρίσκονται στην εντατική

 Ναταλία Γερμανού: Ξέσπασε για τα αρνητικά σχόλια στον Μπισμπίκη – «Κάπου ντροπή»

Keywords
Τυχαία Θέματα