Νάνσυ Ζαμπέτογλου -Νάσος Γαλακτερός: Επέτειος για το ζευγάρι -«Έντεκα χρόνια που σ’ αγαπάω και σε θαυμάζω όλο και πιο πολύ»

Η σημερινή ημέρα (18/8) είναι αδιαμφισβήτητα πολύ ξεχωριστή για τη Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Νάσο Γαλακτερό, καθώς έχουν επέτειο γάμου!

Συγκεκριμένα, σήμερα συμπληρώνονται έντεκα χρόνια από την ημέρα που η παρουσιάστρια της ΕΡΤ και ο παλαίμαχος μπασκετμπολίστας επισφράγισαν τον έρωτά τους.

Η ανάρτηση της Νάνσυς Ζαμπέτογλου για την επέτειό της με τον Νάσο Γαλακτερό

Με αφορμή αυτό το τόσο ξεχωριστό γεγονός, η Νάνσυ Ζαμπέτογλου προχώρησε σε μια άκρως τρυφερή ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ της δυο φωτογραφίες της με τον Νάσο Γαλακτερό από τις καλοκαιρινές διακοπές τους και συνόδευσε την ανάρτησή της με λόγια αγάπης για τον άντρα της ζωής της.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη nancyzabetoglou (@nancyzabetoglou)

«Έντεκα χρόνια από τη μέρα του γάμου μας σήμερα. Έντεκα χρόνια που σ’ αγαπάω και σε θαυμάζω όλο και πιο πολύ για τα μεγάλα και τα μικρά, για τα σπουδαία και τα ασήμαντα, για τα μελλοντικά και τα καθημερινά μας. Nα είμαστε καλά όλοι και να παίρνουμε από τη ζωή όλη την αγάπη που μας αξίζει. #weddinganniversary #11years #love», έγραψε στη λεζάντα η Νάνσυ Ζαμπέτογλου.

Διαβάστε επίσης:

Γιάννης Ζουγανέλης: «Όσο λιγότερο βλέπει κανείς τηλεόραση, τόσο καλύτερη ζωή έχει»

Sam Asghari: Επιβεβαίωσε τον χωρισμό του από την Britney Spears -«Αποφασίσαμε να δώσουμε ένα τέλος»

Ελένη Τσολάκη: «Από τα πιο ξεχωριστά χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής» -Η νοσταλγική ανάρτηση στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα