Ελένη Τσολάκη: «Από τα πιο ξεχωριστά χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής» -Η νοσταλγική ανάρτηση στα social media

Η περασμένη τηλεοπτική σεζόν ολοκληρώθηκε με επιτυχία για την Ελένη Τσολάκη και, όπως έχει γραφτεί ακουστεί τους τελευταίους μήνες, την νέα σεζόν η ίδια θα αναλάβει την παρουσίαση του πρωινού του Open, μετά την αποχώρηση της Μπέττυς Μαγγίρα από τον τηλεοπτικό σταθμό.

Η παρουσιάστρια απολαμβάνει τις τελευταίες ημέρες των διακοπών της και όλο αυτό το διάστημα έχει μοιραστεί με τους followers της πολλές φωτογραφίες και βίντεο με στιγμιότυπα από τα ταξίδια που έκανε κατά

τη διάρκεια του φετινού Καλοκαιριού.

Η νοσταλγική ανάρτηση της Ελένης Τσολάκη

Το μεσημέρι της Παρασκευής (18/8), όμως, η Ελένη Τσολάκη προχώρησε σε μια νοσταλγική ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Συγκεκριμένα, η ίδια δημοσίευσε στο προφίλ ένα από βίντεο την εποχή του «Happy Day», στο οποίο τη βλέπουμε να  χορεύει ξέφρενα το «Τραγούδι του καιρού». Η ίδια συνόδευσε την ανάρτησή της με ένα ξεχωριστό μήνυμα για αυτή της τη συνεργασία.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη elenitsolaki (@elenitsolaki)

«Βλέπω τελευταία πόση αγάπη δείχνετε για το “Τραγούδι του καιρού” και με γεμίζετε με χαμόγελα!!!! Από τα πιο ξεχωριστά χρόνια της επαγγελματικής μου ζωής για μένα ήταν το “Happy Day”! Πάντα με ευγνωμοσύνη τα φυλάω στη καρδιά μου!!! Χρόνια γεμάτα αγάπη, αλήθεια και όμορφα συναισθήματα.

Αυτή λοιπόν είναι η απόλυτη αλήθεια πίσω από το χάρτη της όμορφης Ελλάδας μας!! Η εφαρμογή του “μοναχός σου χόρευε…”. Σας στέλνω ένα γλυκό φιλί και ένα τεράστιο ευχαριστώ», έγραψε η Ελένη Τσολάκη στη λεζάντα της ανάρτησής της.

Διαβάστε επίσης:

Πόπη Μαλλιωτάκη: Κατεβαίνει υποψήφια στις εκλογές -Η ανακοίνωσή της

Μανώλης Θεοδωράκης: Ο «Φοίβος» από το «Κωνσταντίνου και Ελένης» μιλά για την ενασχόλησή του με τα drag shows – «Φοβήθηκα, όμως το έκανα»

Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τη νέα σύντροφό του στα social media

Keywords
Τυχαία Θέματα