Νάντια Γιαννακοπούλου: Καμάρωσε τον Μάξιμο Μουμούρη στη θεατρική πρεμιέρα του

Η επίσημη πρεμιέρα της παράστασης «Ημέρα Κυρίου» πραγματοποιήθηκε το βράδυ της Δευτέρας 17/10 στο θέατρο Σταθμός. Συγγενείς, φίλοι, συνάδελφοι των πρωταγωνιστών έδωσαν, μεταξύ άλλων, το παρών στο θέατρο προκειμένου να παρακολουθήσουν το έργο σε σκηνοθεσία Μάνου Καρατζογιάννη.

Στην παράσταση πρωταγωνιστούν ο Μάξιμος Μουμούρης, η Φαίη Ξυλά, ο Βασίλης Αθανασόπουλος και η Αναστασία Παντούση. Έτσι, η σύζυγος του Μάξιμου Μουμούρη, Νάντια Γιαννακοπούλου,

δεν θα μπορούσε να απουσιάζει από το πλευρό του. Η γνωστή πολιτικός κάθισε σε μία από τις πρώτες σειρές του θεάτρου και καμάρωσε τον αγαπημένο της επί σκηνής.

Μετά το τέλος της παράστασης, το ερωτευμένο ζευγάρι πόζαρε μαζί στους φωτογράφους χαμογελαστό και πολύ ευδιάθετο. Ο Μάξιμος Μουμούρης και η Νάντια Γιαννακοπούλου συμπορεύονται εδώ και πολλά χρόνια και μαζί έχουν αποκτήσει τρεις κόρες, την Κατερίνα, την Ιωάννα και την Γκρατσιέλα.

Σε συνέντευξή της στην εκπομπή «Ποιος είναι Πρωινιάτικα», η Νάντια Γιαννακοπούλου είχε εξομολογηθεί ότι ήταν ερωτευμένη με τον Μάξιμο Μουμούρη από το σχολείο.

«Επειδή το είχα μέσα μου αυτό και δεν μπορούσα να το ξεπεράσω, απωθημένο και δε μπορούσα να το ξεπεράσω, σήκωσα μια μέρα το τηλέφωνο όταν ήμουν στο μεταπτυχιακό μου στο Μπρίστολ, ήταν 25 Νοεμβρίου και είχα κάνει λάθος γιατί τα γενέθλιά του είναι 27, και του έστειλα μήνυμα για χρόνια πολλά.

Είχαμε κοινές παρέες, κοινούς φίλους αλλά δεν ήμασταν κολλητοί. Του έστειλα αυτό το μήνυμα, μου απάντησε, το θυμάμαι σαν τώρα αυτό το μήνυμα, “ένα τόσο ωραίο μήνυμα από τόσο μακριά είναι καλοδεχούμενο αν και δεν είναι σήμερα τα γενέθλιά μου”. Και έτσι ξεκινήσαμε να μιλάμε. Εγώ έκανα την πρώτη κίνηση. Δε νομίζω ότι του κακοφάνηκε αυτό. Νομίζω ότι οι γυναίκες επιλέγουμε τους άντρες μας σε μεγάλο βαθμό. Εγώ είμαι και ένας άνθρωπος που όταν κάτι το θέλω στη ζωή μου, πηγαίνω γι’ αυτό».

Φωτογραφίες: NDP

Διαβάστε ακόμα:

 Κολωνός: Το μήνυμα της μητέρας της 12χρονης στον 53χρονο μετά την καταγγελία

 Λένα Δροσάκη: Απαντά στο ενδεχόμενο να αποκτήσει ένα δεύτερο παιδί

 Αντιγόνη Ανδρεάκη: Επέστρεψε στην τηλεόραση μετά την αποκάλυψη για τη μάχη με τον καρκίνο

Keywords
Τυχαία Θέματα