Νατάσα Θεοδωρίδου: Πήγε στον Μουτσινά και έκανε έκκληση στη Μενεγάκη να τον κάνει follow

Μεγάλος ντόρος έχει γίνει τις τελευταίες ημέρες σχετικά με τα… unfollow της Ελένης Μενεγάκη. Με αφορμή το unfollow που έκανε η γνωστή παρουσιάστρια στον συνεργάτη της Σάββα Πούμπουρα αλλά και την αποκάλυψη της Κατερίνας Καινούργιου ότι την έχει μπλοκάρει εδώ και χρόνια, ακόμα ένα περιστατικό ήρθε να προστεθεί στη λίστα.

Ο Νίκος Μουτσινάς,

ο οποίος υπήρξε χρόνια συνεργάτης της Ελένης Μενεγάκη και μαζί χάρισαν μοναδικές στιγμές στο τηλεοπτικό κοινό με το χιούμορ του, συνειδητοποίησε πως η παρουσιάστρια δεν τον ακολουθεί πλέον στο Instagram, ενώ παλιότερα αυτό συνέβαινε.

Το μεσημέρι της Δευτέρας, η Νατάσα Θεοδωρίδου βρέθηκε καλεσμένη στο «Καλό Μεσημεράκι» και ο Νίκος Μουτσινάς δεν παρέλειψε να της αναφέρει ότι η Ελένη Μενεγάκη τον έκανε unfollow. Η τραγουδίστρια – αφού δήλωσε με σιγουριά ότι την ίδια την ακολουθεί – αποφάσισε να πάρει την κατάσταση στα χέρια της.

Ειδικότερα, κοίταξέ την κάμερά της και ζήτησε από την κουμπάρα και φίλη της να κάνει follow τον Νίκο Μουτσινά, καθώς αυτό που έχει συμβεί δεν είναι ωραίο. Ωστόσο, υπερασπίστηκε την παρουσιάστρια, λέγοντας πως σίγουρα αυτό το unfollow έγινε από λάθος.

Όσα είπε η Νατάσα Θεοδωρίδου για το unfollow της Ελένης Μενεγάκη στον Νίκο Μουτσινά

«Ελένη; Καλά εσείς δεν κάνατε μαζί εκπομπή; Με έπιασε φαγούρα… Λες αλήθεια; Εμένα προφανώς και με ακολουθεί… Ελένη, άκουσέ με… Δεν μου άρεσε αυτό που είπε ο Νίκος. Ντροπή!

Εμείς είμαστε σαν αδερφές. Η μαμά της λέει ότι μοιάζουμε. Στο ζητάω σαν αδερφή, λοιπόν, να ακολουθήσεις τώρα τον Νίκο. Απογοητεύτηκα τώρα λίγο. Είναι κουλαμάρα αυτό τώρα. Δεν σε ξε-ακολούθησε…», ήταν τα λόγια της Νατάσας Θεοδωρίδου.

Διαβάστε ακόμα:

Νίκος Μουτσινάς για Κορινθίου: «Για εμένα έβγαλε ανακοίνωση το κανάλι; Έχω φύγει εδώ και πόσους μήνες»

 Μαρία Κορινθίου: Το πρώτο μήνυμα για την αποχώρησή της από το «Πρω1νό» -«Με δυο-τρεις ανθρώπους δεν συνδέθηκα»

 Εριέττα Μανούρη: «Είναι ένα μεγάλο λάθος που κάνω στη ζωή μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα