Marc Anthony: Έγινε πατέρας για έβδομη φορά στα 54 του – Η πρώτη φωτογραφία με το νεογέννητο παιδί του

18:09 19/6/2023 - Πηγή: InStyle

Νέα γεννητούρια στη showbiz αφού η σύζυγος του Marc Anthony, Nadia Ferreira, έφερε στον κόσμο τον καρπό του έρωτά τους.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τη χαρμόσυνη είδηση την Ημέρα του Πατέρα με κοινή ανάρτησή του στους αντίστοιχους λογαριασμούς του στο Instagram.

Στη φωτογραφία βλέπουμε τον Marc Anthony

να ποζάρει κρατώντας στην αγκαλιά του το νεογέννητο βρέφος. “Ο συγχρονισμός του Θεού είναι πάντα τέλειος. Χαρούμενη Ημέρα του Πατέρα” έγραψε στη λεζάντα του ο πρώην σύζυγος της Jennifer Lopez και αφήνει να εννοηθεί ότι το μωρό γεννήθηκε ανήμερα της ημέρας του πατέρα, με τον Λατίνο σούπερσταρ να κρατά στην αγκαλιά του το έβδομο παιδί του.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Marc Anthony (@marcanthony)

Το ζευγάρι παντρεύτηκε αρχές Φεβρουαρίου, ενώ επέλεξε τη 15η Φεβρουαρίου να ανακοινώσει την εγκυμοσύνη της 23χρονης Nadia Ferreira.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Nadia Ferreira Muñiz (@nadiaferreira)

Ο Αnthony έχει μια 29χρονη κόρη, την Arianna Muñiz, με την πρώην σύντροφό του Debbie Rosado, και το ζευγάρι υιοθέτησε επίσης έναν γιο, τον Chase Muñiz.

Έπειτα από έναν αποτυχημένο αρραβώνα με την ηθοποιό Claudette Lali, παντρεύτηκε την πρώτη σύζυγό του, τη νικήτρια του διαγωνισμού ομορφιάς Μις Υφήλιος, Dayanara Torres, το 2000. Στη διάρκεια του γάμου τους απέκτησαν άλλα δύο παιδιά: τον Cristian Muñiz, 22 ετών, και τον Ryan Muñiz, 19 ετών. Χώρισαν οριστικά το 2003. Το 2004 παντρεύτηκε την Jennifer Lopez και το 2008 απέκτησαν τα δίδυμά τους, Emme και Max.

Το ζευγάρι ανακοίνωσε τον χωρισμό του το 2011, με το διαζύγιο να οριστικοποιείται την επόμενη χρονιά. Το 2014, παντρεύτηκε τη Shannon De Lima, αλλά το ειδύλλιο ήταν βραχύβιο και χώρισαν το 2016, με το διαζύγιό τους να οριστικοποιείται το 2017.

Keywords
Τυχαία Θέματα