Νατάσσα Μποφίλιου για Blue Horizon: «Έγκλημα εν ψυχρώ, τι ξεφτίλα, τι ντροπή»

Μια σκληρή αλλά άκρως ειλικρινή και αληθινή ανάρτηση έκανε η Νατάσσα Μποφίλιου στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram με αφορμή το έγκλημα με το Blue Horizon στον Πειραιά.

Η γνωστή τραγουδίστρια ενημερώθηκε για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη, τον οποίο έσπρωξαν στη θάλασσα μέλη του πληρώματος, αδιαφορώντας παντελώς για τη ζωή του.

Όπως φαίνεται στο βίντεο, οι συγκεκριμένοι άνθρωποι

τον κοιτούν μέσα στη θάλασσα ενώ το πλοίο αναχωρεί και δεν μπαίνουν καν στη διαδικασία να τον βοηθήσουν, πετώντας του έστω ένα σωσίβιο.

Η Νατάσσα Μποφίλιου, ανήμπορη να πιστέψει στα μάτια της, ξεσπά για το εν ψυχρώ έγκλημα που έχει συγκλονίσει την χώρα μας τις τελευταίες ώρες.

Η Νατάσσα Μποφίλιου ξέσπασε για το φρικτό έγκλημα στον Πειραιά

«Έγκλημα εν ψυχρώ. Με θύμα άλλον έναν φτωχό, κατατρεγμένο άνθρωπο. Τον πέταξαν στη θάλασσα και τον έπνιξαν. Απέναντί του όλα τα σκουπίδια και οι ανακοινώσεις τους. Δεν αντέχω να τις διαβάζω.

Το σάπιο σύστημα και οι εκπρόσωποί του σε όποιο πόστο και αν τους βρίσκεις. Οι άθλιοι. Πενθούμε για τον άνθρωπό μας που χάσαμε, αλλά και για την ανθρωπιά μας που έφυγε μαζί του.

Αφήσαμε τον κόσμο μας να γίνει έτσι. Τι ξεφτίλα. Τι ντροπή. Για όλους εμάς που μένουμε πίσω. Πώς γίνεται να συνεχίσουμε έτσι;», ήταν τα λόγια της Νατάσσας Μποφίλιου.

Διαβάστε ακόμα:

 Μαρίνα Ασλάνογλου – Δημοσθένης Πέππας: Πλημμύρισε το σπίτι τους στη Σκιάθο – Βίντεο

 Ναταλία Γερμανού για Blue Horizon: «Περιμένω τα απόνερα να πνίξουν και τους θύτες»

 Ανθή Βούλγαρη: Επέτειος γάμου για την παρουσιάστρια – «Ακόμα και στη βροχή είσαι ο ήλιος μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα