«Μουδιασμένη» η Κατερίνα Παναγοπούλου από την τραγωδία στον Πειραιά: «Τόσο φριχτό, τόσο αποτρόπαιο»

Η Κατερίνα Παναγοπούλου είναι μουδιασμένη από το αποτρόπαιο έγκλημα στο λιμάνι του Πειραιά και δεν μπορεί να πιστέψει αυτό που έχει συμβεί.

Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του MEGA έκανε μια ανάρτηση στον λογαριασμό της στο Twitter, θέλοντας να μοιραστεί τις σκέψεις της για τον θάνατο του 36χρονου Αντώνη.

Η

Κατερίνα Παναγοπούλου είναι βαθιά στενοχωρημένη για την απώλειά του και οργισμένη με τους ανθρώπους που τον έσπρωξαν στο νερό, αδιαφορώντας για τη ζωή του.

«Προσπαθώ όλη μέρα να καταλάβω τι έγινε- πως έγινε κάτι τόσο απάνθρωπο, τόσο φριχτό, τόσο αποτρόπαιο όσο δείχνουν τα βίντεο.

Τρομάζω στη σκέψη ότι κάποιοι μπορεί να έχουν αποκτηνωθεί σε αυτόν τον βαθμό. Από τις λίγες στιγμές που δεν φτάνουν οι λέξεις να περιγράψουν τη φρίκη», ήταν τα λόγια της Κατερίνας Παναγοπούλου.

Να σημειωθεί πως ο καπετάνιος και τα τρία μέλη του πληρώματος που συνελήφθησαν οδηγήθηκαν το απόγευμα της Τετάρτης στον Εισαγγελέα και πήραν διορία για να απολογηθούν το Σάββατο.

Προσπαθώ όλη μέρα να καταλάβω τι έγινε- πως έγινε κάτι τόσο απάνθρωπο, τόσο φριχτό, τόσο αποτρόπαιο όσο δείχνουν τα βίντεο. Τρομάζω στη σκέψη ότι κάποιοι μπορεί να έχουν αποκτηνωθεί σε αυτόν τον βαθμό. Από τις λίγες στιγμές που δεν φτάνουν οι λέξεις να περιγράψουν τη φρίκη.

— KaterinaPanagopoulou (@KatPanagopoulou) September 6, 2023

Διαβάστε ακόμα:

My Style Rocks: Πρώην Σταρ Ελλάς συμμετέχει στο παιχνίδι – Στον αέρα το πρώτο trailer

 Άννα Βίσση: Ακυρώνεται η σημερινή συναυλία της στο Ηρώδειο

 Blue Horizon: «Ο Αντώνης ήταν ζωντανός όταν έπεσε στη θάλασσα», σύμφωνα με τον ιατροδικαστή

Keywords
Τυχαία Θέματα