Νίκος Αναδιώτης: Στην Ιερουσαλήμ με τη σύζυγό του για τον Δεκαπενταύγουστο -Η φωτογραφία και το μήνυμα

Τους Αγίους Τόπους στην Ιερουσαλήμ αποφάσισαν να επισκεφτούν με αφορμή του Δεκαπενταύγουστου ο Νίκος Αναδιώτης και η σύζυγός του, Βασιλική Σταματοπούλου, γεγονός που γνωστοποίησε ο ίδιος ο ηθοποιός και παρουσιαστής μέσα από τα social media.

Πιο συγκεκριμένα, ο Νίκος Αναδιώτης δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram μια κοινή φωτογραφία με την αγαπημένη του, στην οποία ποζάρουν μπροστά από μια

εικόνια της Παναγίας.

Με αφορμή της Κοιμήσεως της Θεοτόκου, ο Νίκος Αναδιώτης έγραψε στη λεζάντα της σχετικής του ανάρτησης: «Μάνα μου, μας Αγαπάς Αληθινά!!! Τοοο…………σο πολύ!!! Σε ευχαριστώ που υπάρχεις κ δίνεις αξία στην ύπαρξη μου!!! Χρονια πολλά κι ευλογημένα εύχομαι σε όλους σας».

View this post on Instagram

A post shared by Nikolaos Anadiotis (@nikos_anadiotis)

Ο ίδιος έχει εκφράσει πολλές φορές ανοιχτά την πίστη του προς τον Θεό και την θρησκεία, γι’ αυτό φέτος τον Δεκαπενταύγουστο θέλησε να κάνει αυτό το πολύ ιδιαίτερο ταξίδι, έχοντας στο πλάι του την γυναίκα της ζωής του.

Σε παλαιότερή του συνέντευξη, ο Νίκος Αναδιώτης είχε μιλήσει για την προσωπική του ζωή και για το χρόνο του που μοιράζεται ανάμεσα στην Αθήνα και στο Αίγιο, αφού με την σύζυγό του και τα δυο τους παιδιά έχουν αποφασίσει η βάση τους να είναι εκεί. Παράλληλα, είχε αναφερθεί και στα μικροκαβγαδάκια που μπορεί να συμβαίνουν κάποιες φορές…

«Είναι διαφορετική η φύση της γυναίκας και μπορεί να δώσει μεγάλη έκταση σε κάτι που εγώ θεωρώ μικρό. Δεν θα κάτσω και πολύ να μπω σε μια διαδικασία να το υπεραναλύσω, να θυμώσω και να έρθουμε σε μια κόντρα. Κατ’ αρχάς θα βγεις χαμένος, είναι δεδομένο ότι δεν πρόκειται ποτέ να κερδίσεις στα λόγια τη γυναίκα και έπειτα θα πάρει περισσότερη ώρα από το να είστε μονιασμένοι και αγαπημένοι. Για αυτό κάνεις ησυχία, κατεβάζεις λίγο τα αυτιά και όλα είναι ξεχασμένα.

Είμαστε εκπαιδευμένοι σε αυτό από μικρά παιδιά, από τις μαμάδες μας που γκρινιάζουν. Η φύση της γυναίκας είναι ίδια και υπάρχουν κάποια σταθερά που δεν πρόκειται να τα βρεις ποτέ διαφορετικά σε κάποια. Μαθαίνεις να ζεις με αυτό, αγαπάς αυτό το πράγμα και είσαι χαρούμενος», είχε πει χαρακτηριστικά στην εκπομπή «Happy  Day».

Διαβάστε ακόμα:

Κώστας Μαρτάκης: Αυτός είναι ο λόγος που αποτραβήχτηκε από τα φώτα της δημοσιότητας

Παράδεισος των Κυριών: Μια εξαφάνιση φέρνει τα πάνω κάτω

Άντζελα Δημητρίου: Γιόρτασε τα γενέθλιά της αγκαλιά με την νεογέννητη εγγονή της -Βίντεο

Keywords
Τυχαία Θέματα