Νίκος Χατζηνικολάου: Γενέθλια για τον γιο του! Η σπάνια φωτογραφία και οι ευχές

Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι ένας επιτυχημένος επαγγελματίας με λαμπρή πορεία στον χώρο της δημοσιογραφίας, ωστόσο πάνω απ’ όλα είναι ένας αφοσιωμένος πατέρας. Ο παρουσιαστής του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του ANT1 έχει τέσσερα παιδιά, τα οποία και λατρεύει.

Ο Πάνος, ο Κωνσταντίνος, ο Αλέξανδρος και η Εύα αποτελούν την πηγή της ευτυχίας του και τη μοναδική προτεραιότητά του. Ο Νίκος Χατζηνικολάου είναι πολύ δραστήριος μπαμπάς και προσπαθεί να περνάει όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί τους.

Η

σημερινή ημέρα είναι ιδιαίτερα ξεχωριστή για τον παρουσιαστή, καθώς έχει γενέθλια ένα από τα παιδιά του! Ο λόγος για τον Κωνσταντίνο, ο οποίος συμπληρώνει 16 χρόνια ζωής και προχωράει ολοταχώς προς την ενηλικίωση. Ο Νίκος Χατζηνικολάου, λοιπόν, θέλησε να του ευχηθεί δημόσια μέσα από μια ανάρτηση στο Instagram.

«Πότε έγινες 16 Κωνσταντίνε μου γλυκέ; Νομίζω ότι ήταν χθες που ήρθες στη ζωή μας… Χρόνια σου πολλά! Να είσαι γερός, χαρούμενος και ευτυχισμένος! Σε αγαπάμε πολύ! Υ.Γ. Το βράδυ μην αργήσεις πολύ…», έγραψε ο Νίκος Χατζηνικολάου στην ανάρτησή του.

Αμέσως, οι διαδικτυακοί φίλοι του έσπευσαν να στείλουν τις ευχές τους.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Νίκος Χατζηνικολάου (@nikoschatzinikolaou)

Διαβάστε ακόμα:

 Γιώργος Λιανός: Φωτογραφίζει τα τέσσερα παιδιά του στις διακοπές – Η ομοιότητά τους

 Κωνσταντίνος Αργυρός: Η αντίδρασή του, όταν ρωτήθηκε για την Αλεξάνδρα Νίκα

 Δωροθέα Μερκούρη: Οι φωτογραφίες με τις κόρες της από τις διακοπές – «Οι άγγελοί μου»

Keywords
Τυχαία Θέματα