Νίκος Γκάλης: Συγκινεί για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη -«Νιώθω ότι “έφυγε” ένας μεγάλος μου αδελφός»

O Γιάννης Ιωαννίδης «έφυγε» από τη ζωή σε ηλικία 78 ετών, με την είδηση του θανάτου του να σκορπά θλίψη στον χώρο του Ελληνικού αλλά και του Ευρωπαϊκού μπάσκετ.

Λίγα λεπτά με την γνωστοποίηση του θανάτου του, ο Νίκος Γκάλης προχώρησε σε μια άκρως συγκινητική ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, μέσω της οποίας αποχαιρέτησε τον κορυφαίο πρώην καλαθοσφαιριστή και προπονητή μπάσκετ.

Η συγκινητική ανάρτηση του Νίκου Γκάλη
για τον θάνατο του Γιάννη Ιωαννίδη

«”Έφυγε” ο Γιάννης… Ένας σπουδαίος δάσκαλος για το μπάσκετ, ένας πετυχημένος επαγγελματίας, ένας Νικητής. Ζήσαμε μαζί απίστευτες στιγμές χαράς αλλά και κάποιες λιγότερες στιγμές λύπης.

Νιώθω ότι “έφυγε” ένας δικός μου άνθρωπος, ένα μέλος της ευρύτερης οικογένειάς μου, ένας μεγάλος μου αδερφός. Θερμά συλλυπητήρια στην οικογένειά του, η παρακαταθήκη του Γιάννη Ιωαννίδη στην κοινωνία μας είναι η κληρονομιά που αφήνει πίσω του ένας Πρωταθλητής. Ας είναι ελαφρύ το χώμα που θα τον σκεπάσει. Καλό ταξίδι, φίλε μου…» έγραψε ο Νίκος Γκάλης για την απώλεια του Γιάννη Ιωαννίδη.

Λίγα λόγια για τον Γιάννη Ιωαννίδη

Ο Γιάννης Ιωαννίδης συνέδεσε το όνομά του με τον μεγάλο Άρη της δεκαετίας του ’80 και εν συνεχεία κατέβηκε στον Πειραιά για να αναλάβει τον Ολυμπιακό, τον οποίο οδήγησε σε μεγάλες στιγμές δόξας.

Προπόνησε την ΑΕΚ αλλά και την Εθνική ομάδα ενώ έμεινε γνωστός με το παρατσούκλι ο “Ξανθός” .

Μάλιστα, ο Γιάννης Ιωαννίδης έφτασε στην τετράδα της Ευρώπης, τρεις φορές με τον Άρη, δύο με τον Ολυμπιακό και μια με την ΑΕΚ.

Διαβάστε επίσης:

Τάσος Σοφρωνίου για «GNTM»: «Οι σχέσεις με τους κριτές ήταν πολύ καλές μέχρι την προβολή του πρώτου επεισοδίου»

Πύρρος Δήμας -Αφροδίτη Σκαφίδα: Παντρεύονται!

Κατερίνα Καινούργιου για Δημήτρη Ουγγαρέζο: «Του αξίζει κάτι καλύτερο στην καριέρα του»

Keywords
Τυχαία Θέματα