Νίκος Γκέλια: «Πέρασα τα σύνορα μόνος μου 5μιση χρονών σε ένα ταξί»

Ο Νίκος Γκέλια που έχει ξεχωρίσει μέσα από τον ρόλο του στην επιτυχημένη σειρά του Mega, «Μαύρο Ρόδο», πρόσφατσ έκανε γνωστό το γεγονότος ότι απέκτησε ελληνική ταυτότητα μετά από 26 χρόνια προσπάθειας.

Ο γνωστός ηθοποιός βρέθηκε σήμερα στο πλατό της εκπομπής «Πρωίαν σε είδον την μεσημβρίαν» και περιέγραψε στον Φώτη Σεργουλόπουλο την ιστορία γύρω από τον ερχομό του στην Ελλάδα

το 1997, όταν ήταν μόλις 5μιση ετών και η θεία του τον έβαλε σε ένα ταξί για να περάσει τα ελληνοαλβανικά σύνορα.

«Δεν είχα άλλη επιλογή, έτσι έπρεπε να έρθω. Η θεία μου με έβαλε σε ένα ταξί και ήρθα. Μου είχε δώσει το κλασικό πεσκέσι που δίνουν για το δρόμο και λεφτά σε περίπτωση που συμβεί κάτι και ξεκίνησα το ταξίδι. Περισσότερο ήταν η αγωνία, η κούραση, ήταν και πολύ μικρή η ηλικία», είπε αρχικά ο Νίκος Γκέλια.

Και πρόσθεσε στη συνέχεια: «Εμείς μεγαλώναμε με ιστορίες ότι: ωραία, θα πάμε, θα μας γυρίσουν πίσω ή όχι; Είχες πάντα την αγωνία και το άγχος, που είναι κάτι που κυκλοφορεί στην οικογένεια από συζητήσεις που μπορεί να κάνουν οι μεγαλύτεροι. Αυτό καταγράφεται κάπως μέσα σου, λες: θα περάσω ή κάτι θα συμβεί;».

Τέλος, κατέληξε λέγοντας: «Ήταν μαζί μου συνοδός, ο κύριος που είχε το ταξί. Έδωσα τα χαρτιά μου και πέρασα. Με έφερε αυτός ο κύριος μέχρι τον Βύρωνα και εκεί με παρέλαβαν οι γονείς μου».

Διαβάστε ακόμα:

Η Ρένα Μόρφη εξομολογείται: «Έκρυψα την εγκυμοσύνη μου γιατί…»

Ελένη Μενεγάκη: «Χθες το βράδυ δεν ήμουν καλά, έκανα ζάπινγκ και είχε μόνο κόμματα»

Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές»

Keywords
Τυχαία Θέματα