Ευγενία Δημητροπούλου: «Μέχρι στιγμής δεν έχουμε πάει διακοπές σε νησί λόγω της δουλειάς του άνδρα μου»

Η Ευγενία Δημητροπούλου βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή της ΕΡΤ «Πρωίαν σε είδον τη μεσημβρίαν» και συνάντησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο.

Στην αρχή της συζήτησης η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε στο χθεσινό βράδυ της, αποκαλύπτοντας πως έμεινε άυπνη.

Η ίδια περιέγραψε όσα συνέβησαν με αποτέλεσμα να μην μπορέσει να ξεκουραστεί και τελικά να ξυπνήσει από τις 5 το πρωί.

«Είμαι λίγο άυπνη σήμερα αλλά έτυχε. Είχε γκρίνια η μικρή. Γύρισα χθες στο σπίτι από την πρόβα γύρω στις 11, πήραν τον Στέλιο για περιστατικό έφυγε 1:30 γύρισε 2:30, οπότε ξύπνησα ξανά, ξύπνησε η μικρή στις 5 οπότε ξύπνησα ξανά και μετά σηκώθηκα», είπε αρχικά η Ευγενία Δημητροπούλου.

Στη συνέχεια, όταν ο παρουσιαστής τη ρώτησε για το πώς κάνουν διακοπές, αφού ο σύζυγός της είναι γιατρός και  ανά πάσα ώρα και στιγμή πρέπει να βρίσκεται σε ετοιμότητα, η Ευγενία Δημητροπούλου αποκάλυψε πως αυτός είναι ο λόγος που όσα χρόνια είναι μαζί δεν έχουν πάει διακοπές σε κάποιο νησί.

Ειδικότερα, η ηθοποιός δήλωσε: «Είναι μια υπεύθυνη θέση. Μέχρι στιγμής δεν πάμε διακοπές σε νησί για να είναι πάντα εύκολο να γυρίσει. Ωστόσο, πάντα υπάρχει κάποιον back up σχέδιο. Όπως και σε εστιατόρια συμβαίνει αυτό. Ξέρεις πόσες φορές έχω πει “αν δεν το έχετε βάλει, ακυρώστε το”. Και μένω συνήθως μόνη μου. Έχει τύχει…».

Διαβάστε ακόμα:

 Ελένη Μενεγάκη: «Χθες το βράδυ δεν ήμουν καλά, έκανα ζάπινγκ και είχε μόνο κόμματα»

 Δόμνα Μιχαηλίδου: «Όταν αρρώστησε ο πατέρας μου, η αγωνία μου ήταν αν θα προλάβει τις εκλογές»

 Νίκος Βέρτης: «Έχει τύχει να με πετύχουν με την κοπέλα μου και ζήτησα να μην βγει»

Keywords
Τυχαία Θέματα