Νίκος Κοκλώνης: Έλαβε εξώδικο από τον Acun Ilicali λίγο πριν την πρεμιέρα του J2US

Το J2US επιστρέφει ανανεωμένο στους τηλεοπτικούς δέκτες μας μόλις ενάμιση μήνα μετά το φινάλε του. Ο Νίκος Κοκλώνης και οι συνεργάτες του έκαναν πυρετώδεις προετοιμασίες προκειμένου να είναι όλα έτοιμα όσο το δυνατόν συντομότερα. Και τα κατάφεραν!

Το επιτυχημένο show μουσικής παίρνει θέση ξανά τα Σαββατόβραδα και εγγυάται να μας διασκεδάσει και να μας ψυχαγωγήσει μαζί με τους παίκτες και φυσικά την κριτική επιτροπή, τη Βίκυ Σταυροπούλου, τον Σταμάτη Φασουλή, τη Δέσποινα Βανδή και την Καίτη Γαρμπή.

Ωστόσο,

λίγες ημέρες πριν την μεγάλη πρεμιέρα του νέου κύκλου του μουσικού show του Alpha, και συγκεκριμένα την Δευτέρα 13/2, ο Νίκος Κοκλώνης έλαβε εξώδικo από τον Acun Ilicali.

Σύμφωνα με τα όσα μετέφερε η Μαίρη Αργυριάδου στην εκπομπή «Breakfast@Star», ο Τούρκος παραγωγός του «Survivor» προχώρησε σε αυτή την κίνηση λόγω της συμμετοχής του Περικλή Κονδυλάτου στο J2US.

«Έχει γίνει χαμός με τα εξώδικα αυτές τις μέρες. Άλλο ένα εξώδικο είναι αυτό του Acun Ilicali προς τον Νίκο Κοκλώνη, λίγο πριν ξεκινήσει το J2US. Χθες απεστάλη το συγκεκριμένο εξώδικό από τον Acun. Το εξώδικο αφορά τον Περικλή Κονδυλάτο και τη συμμετοχή του στο J2US», είπε χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

Να σας υπενθυμίσουμε πως ακριβώς το ίδιο είχε συμβεί και με τη συμμετοχή του James Καφετζή στο μουσικό show.

«Είχα υπογράψει με την Acun Medya ότι για τρία χρόνια πρέπει να παίρνω την έγκρισή τους για ότι κάνω. Το ποσό που μου ζητάνε με το εξώδικο είναι 100.000 ευρώ. Οι σχέσεις μου με την Acun Medya ήρθαν σε ρήξη όταν αποχώρησα.

Μας κάλεσε ο Acun Ilicali στο σπίτι του ένα απόγευμα και μας είπε ότι θα κάτσουμε ακόμα 40 μέρες και θα πάει ο καθένας ένα μπόνους και ένα… κομμάτι cheesecake.

Εγώ εκείνο το βράδυ έπαθα σοκ, ήμουν από την αρχή, μετρούσα μέρες. Ήταν σαν να τελειώνω τον μαραθώνιο, να βλέπω το τέλος, και ξαφνικά να μου λένε τρέξε ακόμα δέκα χιλιόμετρα. Οπότε, δεν υπήρχε περίπτωση να το κάνω», είχε δηλώσει στην εκπομπή «Χαμογέλα και πάλι» ο πρώην παίκτης του ριάλιτι επιβίωσης.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: «Μπορεί να είμαι ερωτευμένη αλλά σύντροφο δεν έχω»

Γρηγόρης Αρναούτογλου: Αποκάλυψε το πρόβλημα υγείας που τον ταλαιπωρεί -«Δεν υπάρχει χειρότερο…»

Μαρία Αντωνά: Η παρενόχληση από γνωστό τραγουδιστή – «Με χούφτωσε απροκάλυπτα»

Keywords
Τυχαία Θέματα