Σπύρος Χατζηαγγελάκης: Συγκινεί το «αντίο» του στη «Μουρμούρα» – Στο άδειο στούντιο με τη Μαρία Χάνου

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης μέσα από μια πολύ συγκινητική ανάρτηση αποχαιρετά τη σειρά «Μην αρχίζεις τη μουρμούρα» μετά από έξι χρόνια. Ο γνωστός ηθοποιός και η τηλεοπτική παρτενέρ του – και πλέον φίλη – Μαρία Χάνου αποχωρούν από τη σειρά, όπως έχει γίνει γνωστό εδώ και λίγο καιρό.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης, λοιπόν, δημοσίευσε στο προφίλ του στο Instagram ένα βίντεο και μια φωτογραφία με τη Μαρία Χάνου από το άδειο σπίτι τους, εκεί που μέχρι πρότινος

έκαναν γυρίσματα και «έλιωναν» στα γέλια, και μοιράστηκε τις σκέψεις του γι’ αυτό το τέλος με τους διαδικτυακούς φίλους του.

Στο εν λόγω βίντεο αποκαλύπτεται και η έκπληξη των συνεργατών τους, η οποία τους συγκίνησε ακόμα περισσότερο, με τη Μαρία Χάνου να ξεσπά σε κλάματα.

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης αποχαιρετά συγκινημένος τη «Μουρμούρα»

«Ο Ναζιμ Χικμέτ λέει ”Η πιο όμορφη θάλασσα είναι αυτή που δεν έχουμε ακόμα ταξιδέψει, τις πιο όμορφες μέρες μας, δεν τις έχουμε ζήσει ακόμα. Κι αυτό που θέλω να σου πω, το πιο όμορφο απ’ όλα, δε στο ‘χω πει ακόμα”.

Αλλά εγώ έχω μια μικρή, τόσο δα υπόνοια πως στο επάγγελμα που κάνω δύσκολα θα υπάρξει πιο όμορφη θάλασσα. Μουρμουρόπαιδα σας ευχαριστώ! @m.xanou Σ’αγαπώ!», έγραψε χαρακτηριστικά ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης.

Δείτε αυτή τη δημοσίευση στο Instagram.

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Spyros Chatziaggelakis (@spyros.chatziaggelakis)

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου φεύγουν από τη «Μουρμούρα» και αυτοί είναι οι αντικαταστάτες

Ο Σπύρος Χατζηαγγελάκης και η Μαρία Χάνου αποχωρούν από τη σειρά «Μην αρχίζεις τη Μουρμούρα» μετά από έξι χρόνια, κλείνοντας έτσι ένα πολύ μεγάλο κεφάλαιο στην καριέρα τους. Οι δύο ηθοποιοί, που αναδείχτηκαν και αγαπήθηκαν μέσα από τους ρόλους τους στη σειρά, χάρισαν μοναδικές στιγμές στους τηλεθεατές και σίγουρα θα μείνουν αξέχαστοι.

Μετά την αποχώρησή τους, δύο νέα πρόσωπα έρχονται να τους αντικαταστήσουν και αυτά δεν είναι άλλα από την Εριέττα Μανούρη και τον Στάθη Κοΐκα, τους οποίους θα δούμε στους τηλεοπτικούς δέκτες μας από Σεπτέμβρη.

Διαβάστε ακόμα:

 Σπύρος Πώρος: Παντρεύτηκε στο Λονδίνο τη σύντροφό του – Φωτογραφίες

 Μπέττυ Μαγγίρα: «Λύγισε» στο φινάλε της εκπομπής της – «Θα ανταμώσουμε ξανά»

 Σάββας Πούμπουρας για Μενεγάκη: «Τα unfollow έχουν γίνει από τον Γενάρη»

Keywords
Τυχαία Θέματα