Νίκος Μουτσινάς για Κατερίνα Καινούργιου: «Πολύ παλιά τηλεόραση»

Ο Νίκος Μουτσινάς όπως κάθε μεσημέρι, έτσι και σήμερα, σχολίασε όλα όσα συνέβησαν στον κόσμο της τηλεόρασης τις τελευταίες ώρες. Από τη λίστα με τα βίντεο της «Χρυσής Τηλεόρασης» δεν θα μπορούσε να απουσιάζει ο χαμός που προκλήθηκε χθες στον αέρα της εκπομπής «Super Κατερίνα» με τον Σπύρο Μπιμπίλα.

Όλα ξεκίνησαν, όταν συνεργείο της πρωινής εκπομπής του Alpha βρέθηκε κάτω από το σπίτι του Σπύρου Μπιμπίλα προκειμένου να σχολιάσει την απόφαση του δικαστηρίου για τον Πέτρο Φιλιππίδη. Ο πρόεδρος του ΣΕΗ

θέλησε τότε να ξεκαθαρίσει πως δεν μιλάει με τη θέλησή του αλλά πως βρήκε την κάμερα έξω από το σπίτι του, μιας και δεν ήθελε παρεξηγηθεί με τις άλλες εκπομπές.

Τόσο η Κατερίνα Καινούργιου όσο και οι υπόλοιποι συνεργάτες της ενοχλήθηκαν από τη στάση του Σπύρου Μπιμπίλα και οι τόνοι ανέβηκαν.

Ο Νίκος Μουτσινάς, λοιπόν, σχολίασε το παραπάνω περιστατικό με τον δικό του τρόπο και πέταξε τα καρφιά του για την εκπομπή «Super Κατερίνα», που πήγε κάτω από το σπίτι του Σπύρου Μπιμπίλα ενώ ήξερε πως δεν θα μιλήσει.

«Ρε παιδιά, να σας πω κάτι; Τώρα χίλια συγγνώμη ζητάω, χίλια συγγνώμη και το εννοώ. Τι παλιά τηλεόραση είναι αυτή ρε φίλε; Ειλικρινά! Μα και αυτός… Σπύρο, μη δίνεις την διεύθυνση σου. Βλέπεις, περιμένουν από κάτω», είπε αρχικά ο παρουσιαστής.

Κι έπειτα σχολίασε: «Είχαν μιλήσει στα τηλέφωνα και ο Σπύρος τους είχε πει ότι δεν θα βγει γιατί είχε κλείσει στο Happy Day. Παρ’ όλα αυτά, το ήξεραν ότι δεν θέλει να μιλήσει και πήγαν; Δεν ντρέπεστε λίγο! Άμα λιώνετε έτσι τα παπούτσια δεν φταίει παιδιά το επάγγελμα! Φταίει που πηγαίνετε χωρίς λόγο κάτω από τα σπίτια του κόσμου».

Τέλος, ο Νίκος Μουτσινάς είπε χιουμοριστικά: «Και μετά η Κατερίνα παρεξηγήθηκε. Άλλη μια φορά δεν του το έχει κάνει αυτό; Σαν να τα ‘χουν! Και ο Σπύρος θέλει να πει ναι σε όλους, ο καημένος, αλλά δεν λέμε ναι σε όλους Σπύρο μου».

Διαβάστε ακόμα:

 Τόλης Βοσκόπουλος: Σε πλειστηριασμό οι βέρες από τον πρώτο του γάμο

 Victor Vernicos – Eurovision 2023: «Γεννήθηκα μετά τη νίκη της Έλενας Παπαρίζου»

 Έλενα Γαλύφα: Η εξομολόγηση για τον 20ετή γάμο με τον ναυτικό σύζυγό της -«Κάθε φορά που φεύγει είναι σαν χωρισμός»

Keywords
Τυχαία Θέματα