Νίκος Μουτσινάς: Οι on camera δηλώσεις μετά το τέλος της εκπομπής– «Με τάραξε πολύ η Μακρυπούλια, ήταν αδιανόητο»

Η εκπομπή «Καλό Μεσημεράκι» έριξε οριστικά αυλαία στον ΣΚΑΪ το απόγευμα της Παρασκευής (30/6), με τον Νίκο Μουτσινά να αποχαιρετά συγκινημένος το τηλεοπτικό κοινό του.

Αμέσως μετά το φινάλε, ο παρουσιαστής και ηθοποιός παραχώρησε δηλώσεις στις τηλεοπτικές κάμερες  και -μεταξύ άλλων- περιέγραψε τα συναισθήματά του για το τέλος της εκπομπής, ενώ παράλληλα εξήγησε γιατί τον τάραξε η παρουσία της Ζέτας Μακρυπούλια στο πλατό.

Οι on camera
δηλώσεις του Νίκου Μουτσινά μετά το φινάλε της εκπομπής του

«Τα συναισθήματα μου είναι ανακατεμένα ακόμη. Έχει απ’ όλα. Είναι και χαρά, η χαρά της ξεκούρασης, η χαρά που γίνεται ένα νέο βήμα εκτός τηλεόρασης, το οποίο είναι πολύ εντυπωσιακό. Ταυτόχρονα συγκίνηση για το τέλος της εκπομπής, του αποχωρισμού. Είναι πάρα πολύ μπερδεμένο. Ήταν σαν να ήμουν λοβοτομημένος. Δεν καταλάβαινα ποιος έμπαινε, ποιος έβγαινε, ποιον χαιρετούσα. Ήταν λίγο παραπανίσιο φορτισμένο μάλλον από τις προηγούμενες φορές. Θα κρατήσω τη χαρά.

Κρατάω την ευκαιρία που μου δόθηκε να κάνω ό,τι μου κατέβει στο κεφάλι με την παρέα μου. Μια παύση πάω να κάνω. Θα δω πως θα βγει. Με τάραξε πολύ η Ζέτα Μακρυπούλια. Μόνο που ήρθε και την είδα, με αυτή συγκινήθηκα, το πιστεύετε; Ήταν αδιανόητο. Συγκινήθηκα πάρα πολύ που την είδα γιατί η Ζέτα Μακρυπούλια είναι πολύ οικείο μου πρόσωπο. Της εξομολογήθηκα ότι με έπιασε ένα σφίξιμο…», ανέφερε ο Νίκος Μουτσινάς.

Το απόσπασμα προβλήθηκε το πρωί του Σαββάτου (1/7) στην εκπομπή της Σίσσυς Χρηστίδου, «Χαμογέλα και πάλι!».

Διαβάστε επίσης:

Χριστίνα Μπόμπα: Η έκπληξη του Σάκη Τανιμανίδη με τις δίδυμες κόρες τους για τα γενέθλιά της -Βίντεο

Καιρός: Υψηλές θερμοκρασίες και υγρασία το Σαββατοκύριακο

Αργυρώ Μπαρμπαρίγου: Αποκαλύπτει το αγαπημένο πιάτο του Κυριάκου Μητσοτάκη -«Θεωρεί το εστιατόριό µας σαν το σπίτι του»

Keywords
Τυχαία Θέματα