Ελεονώρα Μελέτη -Θοδωρής Μαροσούλης: Νέα στιγμιότυπα από τον θρησκευτικό γάμο τους και τη βάφτιση της κόρης τους

Την πέντε ετών κόρη τους βάφτισαν χτες (30/6) η Ελεονώρα Μελέτη και ο Θοδωρής Μαροσούλης, ενώ παράλληλα πραγματοποίησαν και τον θρησκευτικό τους γάμο τους.

Μάλιστα, κάποιοι από τους στενούς φίλους της παρουσιάστριας του Mega μοιράστηκαν στα social media στιγμιότυπα από το πάρτι που ακολούθησε μετά τον γάμο και τη βάφτιση. Ανάμεσα σε αυτούς ο Πάνος Καλλίτσης, η Δήμητρα

Λαζαράτου και η Φαίη Κυριακοπούλου.

Σε αυτά είδαμε την Ελεονώρα Μελέτη να ποζάρει με τα αγαπημένα της πρόσωπα, των πρώτο χορό των νεονύμφων, αλλά και αυτόν της ευτυχισμένης μαμάς με την Αλεξάνδρα-Ωκεανίς, όπως βαφτίστηκε η μικρή.

Για τον γαμήλιο χορό, η παρουσιάστρια και ο σύζυγός της επέλεξαν το κομμάτι «Always Remember Us This Way» της Lady Gaga.

Να ζήσουν!

Πριν από λίγες μέρες, η Ελεονώρα Μελέτη αποκάλυψε στον αέρα της εκπομπής της πως δέχτηκε παράπονα από συνεργάτες της ότι δεν έλαβαν πρόσκληση για τη βάφτιση της κόρης της.

«Με κατηγορούν, εκτός από δύο, ότι δεν έχω καλέσει τους συνεργάτες μου στη βάφτιση της κόρης μου», ανέφερε αρχικά η Ελεονώρα Μελέτη.

Τότε, ο Κώστας Τσουρός απάντησε: «Εγώ είπα ότι θα γίνει θέμα άμα δεν μας δουν στη βάφτιση και θα λένε ότι είσαι τσιγκούνα και τέτοια».

Στη συνέχεια, η παρουσιάστρια εξήγησε: «Πραγματικά, δεν ήξερα ότι σε ένα τέτοιο θρησκευτικό event θα πρέπει να καλώ όλο το χώρο για να μη με πει κάποιος τσιγκούνα. Εδώ στην εκπομπή είμαστε 75 άτομα. Αν καλέσω τα 75 άτομα της εκπομπής, δεν θα πρέπει να καλέσω και κάποιους άλλους συναδέλφους από άλλα κανάλια; Άλλα 75 άτομα! Άμα είναι να βαφτίσω την κόρη μου και να έχω 1000 καλεσμένους, δεν γίνεται ρε παιδιά».

Διαβάστε επίσης:

Δημήτρης Λάλος: «Δεν πήγα ποτέ σε δραματική σχολή, βρέθηκα στο σωστό σημείο την κατάλληλη στιγμή»

«Η Τάμτα είναι ό,τι πιο κοντινό έχω σε συγγενή που δεν είναι εξ αίματος»

Όλγα Κοτλιδά -«My Style Rocks»: «Αφιερώνω τη νίκη στον φύλακα άγγελό μου, τη μητέρα μου, η οποία δεν είναι στη ζωή»

Keywords
Τυχαία Θέματα