Νίκος Μουτσινάς: Όσα είπε λίγες ημέρες πριν αποχωρήσει από τον ΣΚΑΪ -«Αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν… 104»

Ο Νίκος Μουτσινάς ετοιμάζεται σιγά-σιγά να αποχαιρετήσει το τηλεοπτικό κοινό, καθώς το «Καλό Μεσημεράκι» ρίχνει οριστική αυλαία κι έτσι κλείνει ένας μεγάλος επαγγελματικός κύκλος για τον παρουσιαστή.

Να σας υπενθυμίσουμε ότι ο ίδιος έχει κάνει γνωστό εδώ και λίγους μήνες ότι επιθυμεί να κάνει ένα διάλειμμα και να απέχει από την τηλεόραση.

«Είναι μια δική μου απόφαση να μην κάνω δική μου εκπομπή του χρόνου… Θα τα πω και παρακάτω απλά ήταν κάπως απότομο και άγριο αυτό που έγινε και επειδή ο κόσμος γενικά είναι σε μια ένταση με όλα αυτά που συμβαίνουν ή δε συμβαίνουν,

για το συγκεκριμένο θέμα δεν υπάρχει λόγος γιατί δεν είναι αλήθεια», είχε πει ο Νίκος Μουτσινάς στον αέρα του ΣΚΑΪ όταν πολλά δημοσιεύματα ήθελαν να τον «διώχνουν» από το κανάλι.

Λίγο πριν ρίξει αυλαία το «Καλό Μεσημεράκι» την ερχόμενη Παρασκευή 30/6, ο ίδιος θέλησε να αναφερθεί στη συνεργασία του με το κανάλι σήμερα 28/6 και να πει το δικό του «ευχαριστώ» γι’ αυτά τα 4 χρόνια συνεργασίας τους.

Όσα είπε ο Νίκος Μουτσινάς μέσα από την εκπομπή του για τον ΣΚΑΪ

«Θα ξεκινήσω από την καναλάρα. Να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ, το οφείλω, γιατί αυτά τα 4 χρόνια μου φάνηκαν 104, γιατί ήμασταν κάθε μέρα εδώ. Να τους ευχαριστήσω πάρα πολύ γιατί πέρασα πολύ ωραία, έχω κάνει κάποιες βόλτες στα κανάλια, είναι μεγάλη αλήθεια.

Να τους ευχαριστήσω όλους, έναν – έναν προσωπικά, που μας άφησαν να κάνουμε αυτό που θέλαμε χωρίς να μας βάζουν εμπόδια. Δεν είναι αυτονόητο, γι’ αυτό το λέω. Τους εύχομαι να είναι καλά, να πάνε όλα τα προγράμματα εξαιρετικά του χρόνου. Να πάνε όλα καλά, θα τους θυμάμαι με αγάπη», είπε χαρακτηριστικά ο Νίκος Μουτσινάς.

Διαβάστε ακόμα:

Βρισηίδα Ανδριώτου για Ευρυδίκη Παπαδοπούλου: «Δεν μιλάμε για την κυρία αυτή»

Γιώργος Ασημακόπουλος: Η ανάρτηση – καρφί μετά την αποχώρηση του Ηλία Μπόγδανου

Γιάννης Αϊβάζης: Απαντά πρώτη φορά για την αποχώρηση της Μαρίας Κορινθίου από τον ΑΝΤ1 -«Κάποια στιγμή θα μιλήσει…»

Keywords
Τυχαία Θέματα