Νίκος Βέρτης: Τραγουδάει στην πίστα και κάνει «κερατάκια» στον Μπο μετά τα φιλιά Πρίαμου-Καλύβα στο «Survivor All Star»

Στο επίκεντρο των συζητήσεων έχει βρεθεί τα τελευταία εικοσιτετράωρα ο Μπο, μετά την αποκάλυψη για το φλερτ μεταξύ Καρολίνας Καλύβα και Μάριου Πρίαμου Ιωαννίδη στο «Survivor All Star».

Ο γνωστός ράπερ διατηρούσε μέχρι πρότινος σχέση με την παίκτρια των Μαχητών, ωστόσο, όπως ανέφερε το περασμένο Σαββατοκύριακο στην εκπομπή της Μαρίας Μπακοδήμου, ο δεσμός τους αποτελεί πια παρελθόν.

«Δεν είναι πολύ ευχάριστη η θέση μου. Δεν είμαστε μόνο για τα ευχάριστα… Απλά γίνονται μπροστά σε όλη Ελλάδα.

Δεν είναι κάτι ωραίο, είναι άσχημο, άβολο. Κάτι που σε στεναχωρεί. Μέσα σε δέκα ημέρες άλλαξαν όλα. Πριν μια βδομάδα κάναμε εκστρατεία για να βοηθήσουμε τον άνθρωπό μας, ξαφνικά βλέπεις αυτό το πράγμα», είχε πει -μεταξύ άλλων- ο Μπο.

Πρόσφατα, ο ράπερ διασκέδασε στο νυχτερινό κέντρο που εμφανίζεται ο Νίκος Βέρτης και εκείνος του αφιέρωσε το τραγούδι «Φεύγω». Μάλιστα, όπως είδαμε στο βίντεο που έφερε στο φως η εκπομπή «Super Κατερίνα», την ώρα που Νίκος Βέρτης τραγουδούσε το συγκεκριμένο κομμάτι έκανε…κερατάκια στον Μπο.

Όπως έγινε γνωστό μέσα από την πρωινή εκπομπή του Alpha, πριν την εμφάνιση στην σκηνή ο Μπο συζήτησε με τον Νίκο Βέρτη και μίλησαν για όλα όσα συνέβησαν στο reality επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

Διαβάστε επίσης:

Κωστής Σαββιδάκης: «Έχω συμφιλιωθεί με την ιδέα του θανάτου»

Σπύρος Μπιμπίλας για Σοφία Βογιατζάκη: «Έχει πάρει είδηση τι έχουν καταγγείλει οι συναδέλφισσές της;»

My Style Rocks: Γνωρίστε τη νέα διαγωνιζόμενη που θα βάζει τη… vintage πινελιά της!

Keywords
Τυχαία Θέματα