Ντέμης Νικολαΐδης: Η πρώτη κοινή φωτογραφία με τη νέα σύντροφό του στα social media

Ο Ντέμης Νικολαΐδης, λίγους μήνες μετά τον χωρισμό του από την Φανή Σπυριδάκη,  διατηρεί δεσμό με την Αλεξάνδρα Νικολαΐδου.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής και η νέα σύντροφός του γνωρίστηκαν στα τέλη της περασμένης χρονιάς μέσω κοινών φίλων και πλέον δεν κρύβουν τον έρωτά τους.

Μάλιστα, πριν από λίγους μήνες οι δυο τους πραγματοποίησαν την πρώτη τους κοινή δημόσια εμφάνιση. Συγκεκριμένα,

ο Ντέμης Νικολαΐδης και εκλεκτή της καρδιάς του βρέθηκαν στο Opap Arena στη φιέστα της ΑΕΚ για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και ο φωτογραφικός φακός τους απαθανάτισε μαζί.

Αυτές τις μέρες το ζευγάρι κάνει διακοπές στα Άχλα της Άνδρου και η Αλεξάνδρα Νικολαϊδου ήδη έχει δημοσιεύσει κάποιες σχετικές φωτογραφίες στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram . Μάλιστα, σε μια από αυτές βλέπουμε να απεικονίζεται η σκιά της δίπλα σε εκείνη του αγαπημένου της.

Να αναφέρουμε ότι αυτή είναι η πρώτη φορά που ένας από τους δυο δημοσιεύει ένα κοινό τους στιγμιότυπο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Η απάντηση του Ντέμη Νικολαΐδη στις φήμες που ήθελαν  τη σύντροφό του να κυοφορεί το πρώτο τους παιδί

Πρόσφατα, ο Ντέμης Νικολαΐδης φιλοξενήθηκε στην εκπομπή «Fair Play» του ραδιοφωνικού σταθμού bwinΣΠΟΡ FM 94,6 και -μεταξύ άλλων- απάντησε στις φήμες που ήθελαν τη σύντροφό του να κυοφορεί το πρώτο τους παιδί.

«Είναι μερικά θέματα ευαίσθητα, που δεν τα ακουμπάμε. Είναι ένα περιοδικό που κάθονται, φαντάζονται και γράφουν. Και άντε να γράψεις ότι είναι με την κοπέλα αυτή. Γιατί το κάνει αυτό; Γιατί δεν έχουμε κινηθεί νομικά.

Το κακό είναι πόσα sites το γράφουν χωρίς να έχουν ψάξει. Ας προσέχουν, ας γράφουν τις… βλακείες τους, αλλά να είναι για θέματα λιγότερο ευαίσθητα», είχε δηλώσει ο παλαίμαχος ποδοσφαιριστής.

Διαβάστε επίσης:

Σοφιάνα Αβραμάκη: «Έχει περάσει από το μυαλό μου, θα είχα βγάλει τουλάχιστον 3.000 ευρώ από αυτό»

Νάντια Γιαννακοπούλου – Μάξιμος Μουμούρης: Διακοπές με τις κόρες τους στην Καρδαμύλη – Φωτογραφίες

Το παρατράβηξε η Kim με το photoshop: Δεν υπάρχει περίπτωση να είναι αυτή η πραγματική της μέση

Keywords
Τυχαία Θέματα