Ο Snik έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου στο Instagram!

Την Παρασκευή (9/4) στο “Πρω1νό” αναφέρθηκαν σε δημοσίευμα του znews.gr που έκανε λόγω για “σύννεφα” στη σχέση της Ηλιάνας Παπαγεωργίου με τον Snik. Μάλιστα, η δημοσιογράφος της εκπομπής, Νάνσυ Παραδεισανού επικοινώνησε με τη μάνατζερ του μοντέλου, Έλενα Χριστοπούλου και μετέφερε στον αέρα τα όσα της είπε.

Λίγες ημέρες αργότερα, μέσω δημοσιεύματος του περιοδικού OK! έγινε γνωστό πως η παρουσιάστρια του Pop Up και ο καλλιτέχνης δεν μένουν πια κάτω από την ίδια στέγη. Συγκεκριμένα, αναφερόταν πως η Ηλιάνα Παπαγεωργίου έφυγε από την πολυτελή

μεζονέτα που είχαν νοικιάσει πέρυσι στην Πεντέλη.

“Υπάρχει επικοινωνία, υπάρχει αγάπη, αλλά οι δυο τους δεν είναι όπως παλιά εδώ και αρκετό καιρό.”, αποκάλυψε στο περιοδικό πηγή από το περιβάλλον τους.

Λίγες ημέρες πριν, στο “Πρω1νό” έκαναν μια αποκάλυψη που ενισχύει τις φήμες που τους θέλουν να μην είναι πια μαζί. Ο Snik διέγραψε από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram όλες τις κοινές φωτογραφίες που είχε δημοσιεύσει με την Ηλιάνα Παπαγεωργίου. Ωστόσο, οι δύο τους παραμένουν ακόμη διαδικτυακοί φίλοι, καθώς δεν προχώρησαν σε unfollow.

Σήμερα, στην πρωινή εκπομπή του ANT1 αναφέρθηκαν στον καλλιτέχνη και αποκάλυψαν πως έκανε unfollow την Έλενα Χριστοπούλου, μάνατζερ της Ηλιάνας Παπαγεωργίου. 

Δείτε το σχετικό απόσπασμα στο 3:48.

Διαβάστε ακόμη:

Masterchef: Ένα και μόνο λάθος θα καθορίσει την αποχώρηση!

Νίκος Μπάρτζης: Οι πρώτες δηλώσεις μετά το Survivor! Τι απάντησε για τη σχέση του με την Άννα Μαρία Βέλλη;

Eurovision 2021: Ο “Lucifer” δίνει 12άρι στο “El Diablo” της Έλενας Τσαγκρινού! Η viral ανάρτηση του Netflix

Keywords
Τυχαία Θέματα