Ο δικηγόρος Τζωρτζάκη-Νιάρρου στο “Πρω1νό”: “Ήθελαν να καταγγείλουν τον σκηνοθέτη για να…”

Ο Χάρης Τζωρτζάκης, και ο Γιάννης Νιάρρος κατήγγειλαν τις ανάρμοστες απαιτήσεις γνωστού σκηνοθέτη στο πλαίσιο casting.

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα. 

Το πρωί της Δευτέρας (1/2) μίλησε τηλεφωνικώς στο “Πρω1νό” ο δικηγόρος των δύο ηθοποιών και αναφέρθηκε στην κίνησή τους να καταγγείλουν μέσω social media τον συγκεκριμένο σκηνοθέτη. Μάλιστα, αποκάλυψε εάν οι ηθοποιοί σκοπεύουν να κινηθούν νομικά.

“Οι ηθοποιοί από μόνοι τους έκανα κάποιες

αναρτήσεις και κάποιες δηλώσεις με σκοπό να εκφράσουν αυτό που βιώνουμε όλοι στην κοινωνία, ότι και εμείς έχουμε υποστεί πριν από δέκα χρόνια, στα πρώτα μας βήματα κάτι που προσέβαλε την προσωπικότητά μας και την ανθρώπινή μας ύπαρξη. Αυτό το έκανα αυθορμήτως, φυσικά και με κάλεσαν μετά γιατί τους έχω εκπροσωπήσει σε άλλες υποθέσεις τους… Πρόκειται για το ίδιο έργο.

Εδώ μιλάμε για τέχνη, δεν μιλάμε για εργασιακή σχέση ενός δικηγόρου με μία ασκούμενη. Οι ηθοποιοί όταν τους ζητήθηκε κάτι τότε, στράφηκαν στην casting director για το αν υπάρχει γυμνό. Επομένως τους ζήτησε κάτι παραπάνω από το σενάριό του, αυτά που διαβάσαμε όλοι. Τα παιδιά αυτά έχουν ενοχληθεί με όλα αυτά που γίνονται και ήθελαν να καταθέσουν τη δική τους καταγγελία για να επέλθει μία κάθαρση. Θα παραμείνουν στο επίπεδο της καταγγελίας. Δεν θα προχωρήσουν νομικά, θα παραμείνουν στο επίπεδο που αυθορμήτως από την ψυχή τους έβγαλαν και κατάθεσαν”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Το Πρω1νό-Αποκλειστικό: Δείτε απόσπασμα από το αποψινό επεισόδιο των “Άγριων Μελισσών”

Το Πρω1νό: Η Κατερίνα Λέχου “σπάει” τη σιωπή της για τον Γιώργο Κιμούλη-“Με έβριζε! Φοβόμουν…”

Ο Καραμίχος και ο Αθανασίου στο “Πρω1νό”: “Είναι ανάγκη να μιλήσει ο κόσμος, είναι ανάγκη να μην φοβάται”

Keywords
Τυχαία Θέματα