Ο Γιάννης Στάνκογλου ξεκαθαρίζει αν θα συνεχίσει στις “Άγριες Μέλισσες” και του χρόνου

Ο κορονοϊός έφερε αλλαγές στα σχέδια του Γιάννη Στάνκογλου, ο οποίος είχε δηλώσει πως δεν θα συνεχίσει στις “Άγριες Μέλισσες” την επόμενη σεζόν, κάτι που όπως όλα δείχνουν θα αλλάξει! Λόγω της πανδημίας και των αλλαγών που έχουν γίνει στο πρόγραμμα και στις υποχρεώσεις του, αλλά και στην καθυστέρηση των γυρισμάτων ο Θωμάς Κυπραίος θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν να απασχολεί τους τηλεθεατές.

Το βράδυ της Πέμπτης (4/6) ο ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένος στο The 2Night Show και μεταξύ άλλων ξεκαθάρισε αν θα συνεχίσει

στη δραματική σειρά του ΑΝΤ1 και στον δεύτερο κύκλο.

“Από πέρσι που συμφωνήσαμε για τη δουλειά, δεν ξέραμε εάν θα πάει δεύτερη χρονιά, είχαμε συμφωνήσει να κάνω 140 επεισόδια και ούτως ή άλλως είχα κανονίσει να κάνω παράσταση στην Επίδαυρο το καλοκαίρι και να ακολουθήσει περιοδεία με τον Προμηθέα Δεσμώτη. Πράγμα το οποίο ακυρώθηκε με τον κορονοϊό όπως και όλα έχουν πάει πίσω!”, ανέφερε για τις αλλαγές που προέκυψαν στα επαγγελματικά του σχέδια.

“Πρέπει να συνεχίσουμε, οι συμφωνίες είναι συμφωνίες και τις κάνουν οι άνθρωποι. Δεν θα είχα κανένα πρόβλημα να συνεχίσω στις Άγριες Μέλισσες!”, εξομολογήθηκε και συμπλήρωσε: “Έχει να κάνει με το πως η σεναριογράφος θα το οδηγήσει. Ο Κυπραίος είναι ένας χαρακτήρας που έχει παιδέψει και την Μελίνα και εμένα, δεν είναι εύκολο να “κουβαλήσεις” έναν τέτοιο χαρακτήρα”.

Δείτε το σχετικό απόσπασμα:

Διαβάστε ακόμη:

Μορφούλα Ντώνα: Η γλυκιά φωτογραφία με την φουσκωμένη της κοιλίτσα και τον σύντροφό της! 

Χώρισαν μετά από 3,5 χρόνια σχέσης! Η on air αποκάλυψη!

Ο Τσιμιτσέλης ξάφνιασε την Μενεγάκη: “Ελένη που θα έρθω του χρόνου;” Η απάντηση που έδωσε για το τηλεοπτικό της μέλλον!

Keywords
Τυχαία Θέματα