«Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση είναι πολύ καλά μαζί»

Ο Γιώργος Αγγελόπουλος και η Δήμητρα Βαμβακούση συνεργάζονται σε επαγγελματικό επίπεδο αλλά είναι και ζευγάρι στην κανονική ζωή. Οι πρώην Survivors έχουν έρθει πολύ κοντά τους τελευταίους μήνες, δημιουργώντας μια όμορφη σχέση.

Ο φίλος και συνεργάτης του Γιώργου Αγγελόπουλου, Αναστάσιος Ντούγκας, έκανε δηλώσεις στο «Πρωινό μας» και ρωτήθηκε για τη σχέση του φίλου του με τη Δήμητρα Βαμβακούση αλλά και για τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη.

Για

τη σχέση του Γιώργου Αγγελόπουλου και της Δήμητρας Βαμβακούση: «Είναι ένας πάρα πολύ καλός φίλος, είναι συνεργάτης και μπορώ να σου πω ότι είναι πάρα πολύ καλά αυτή την περίοδο.

Ο Γιώργος με τη Δήμητρα συνεργάζονται και επαγγελματικά, είχαμε μία συνάντηση όντως στο γραφείο μου, ξέρω ότι τα παιδιά είναι πάρα πολύ καλά μαζί. Ξέρω ότι και συνεργάζονται και όλα είναι καλά. Καλύτερα να σας τα πουν εκείνοι».

Για τη συνεργασία του με την Αγγελική Νικολούλη: «Το να είσαι με την Αγγελική είναι πραγματικά εμπειρία. Χειρίζεται όλες τις υποθέσεις κι όταν τα φώτα του Τούνελ κλείνουν. Εκεί που η Αστυνομία σταματάει, η Αγγελική συνεχίζει και δουλεύει αθόρυβα και σχεδόν πάντα έχει αποτέλεσμα η δουλειά της».

Διαβάστε ακόμα:

 Survivor: Αθωώθηκε παίκτης που είχε κατηγορηθεί από ανήλικη για παρενόχληση

 Κωνσταντίνα Σπυροπούλου: Επιστροφή στη δουλειά τέσσερις μήνες μετά τη γέννηση του γιου της

 Γενέθλια για τη Βασιλική Μιλλούση! Οι φωτογραφίες με τον Πετρούνια και τις κόρες τους

Keywords
Τυχαία Θέματα