Ο Νικόλας Παπαδόπουλος στο Πρω1νό: ”Όταν τραυματίστηκα περίμενα λίγη περισσότερη συμπόνια…”

Ο Νικόλας Παπαδόπουλος μετά από έναν σοβαρό τραυματισμό που είχε κατά τη διάρκεια της συμμετοχής του στο Nomads αναγκάστηκε να αποχωρήσει. Ο γνωστός αθλητής επέστρεψε στην Ελλάδα και βρέθηκε το πρωί της Δευτέρας στο πλατό του Πρω1νού. Ο πρώην παίκτης του Nomads μίλησε για τον τραυματισμό του, την εμπειρία του αλλά και την στάση της ομάδας του.

”Αισθάνομαι περίεργα είμαι στεναχωρημένος που αποχώρησα. Μια μάχη όμως δεν τελειώνει ποτέ και για να μπεις στη διαδικασία να κερδίσεις πρέπει να παλέψεις γι

αυτό. Αυτό προσπάθησα να κάνω, πάλεψα δεν κατάφερα να νικήσω αλλά… είμαι καλά! Αυτό που έχω να πω είναι ότι οι μάχες μας δείχνουν αυτό που είμαστε και αυτό που θα γίνουμε. Νιώθω πολύ καλά με τους ανθρώπους της ομάδας μου. Ό,τι ζούσαμε εκεί ήταν επί δέκα το είχα αναφέρει κι άλλη φορά γι’ αυτό δικαιολογώ τους συμπαίκτες μου. Απλά την στιγμή που τραυματίστηκα περίμενα λίγη περισσότερη συμπόνια. Όλοι ήρθαν απλά μου αφήσανε λίγο χώρο και χρόνο για να μπω σε μια διαδικασία να σκεφτώ. Προσπάθησαν να με βοηθήσουν με το να είναι λίγο πιο μακριά από εμένα. Έτσι το εξέλαβα εγώ. Αν ένας συμπαίκτης μου χτυπούσε εγώ θα ήμουν κοντά του”, δήλωσε.

Δείτε περισσότερα στο βίντεο:

Keywords
Τυχαία Θέματα