Ο Νίκος Τερζής ξεκαθαρίζει: «Δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Ρουβά, με λύπησαν αυτά που είπε»

Οι δηλώσεις του Σάκη Ρουβά για τον Δημήτρη Λιγνάδη έχουν προκαλέσει θύελλα αντιδράσεων στα social media και στον καλλιτεχνικό χώρο. Ανάμεσα σε εκείνους που αντέδρασαν ήταν ο Νίκος Τερζής, ο οποίος κιόλας άφησε ανοιχτό το σενάριο να του απαγορεύσει να ερμηνεύει τα κομμάτια του.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλύτερα δε γίνεται», ο γνωστός συνθέτης εξέφρασε την άποψή του και πήρε θέση στο θέμα που απασχολεί έντονα το τελευταίο εικοσιτετράωρο.

«Ναταλία, ξέρεις πόσο ευαίσθητος είμαι σε πολλά τέτοιου

είδους θέματα. Δεν μπορώ κάποιες στιγμές να μένω πολύ αμέτοχος σε όλα αυτά. Η δήλωση μου ξεκινάει με ένα Αν… Με λύπησε το γεγονός ότι άκουσα μια ευαισθησία μεγάλη απέναντι στο πρόσωπο ενός προσώπου, τον οποίο δεν θα κρίνω εγώ, η δικαιοσύνη θα τον κρίνει αλλά είναι ήδη προφυλακισμένος, αν δεν κάνω λάθος», είπε αρχικά ο Νίκος Τερζής.

Έπειτα, ο ίδιος πρόσθεσε: «Μιλάμε για έναν άνθρωπο που εκκρεμεί το πόσο καιρό θα είναι εκεί που θα είναι. Εγώ σκέφτομαι πάντα τα θύματα και τα θύματα γνωρίζουν καλύτερα απ’ όλους τι έχουν βιώσει. Η ευαισθησία που έχω, λοιπόν, δεν με αφήνει να είμαι αμέτοχος σε όσα γίνονται. Αυτό είναι ένα περιστατικό απ’ όσα συμβαίνουν. Έχω δώσει ένα μήνυμα αυτή τη στιγμή. Δεν έχω μάθει γενικώς να μασάω τα λόγια μου και ότι κάνω γενικώς σαν άνθρωπος το εννοώ πάντα. Περιμένω και μια συγνώμη, κανένας δεν είναι αλάνθαστος.

Όλοι πρέπει να βρισκόμαστε δίπλα στα θύματα κι αν εννοεί αυτά που έγραψε στην ανάρτησή του είμαι μαζί του. Εγώ δεν έχω καμία εμπάθεια με τον Σάκη Ρουβά, τον αγαπάω και πραγματικά με λύπησε αυτό που άκουσα. Κι ο ίδιος μου ο αδερφός να το έλεγε, πάλι την ίδια στάση θα είχα».

Δείτε το βίντεο:

Διαβάστε ακόμα:

 Χριστιάνα Αριστετοτέλους: Θετική στον κορονοϊό για δεύτερη φορά μέσα σε δύο μήνες

 Λυδία Κονιόρδου για #metoo: «Υπάρχουν ακόμα πολλά κλειστά στόματα»

 Συγκινεί η Λήδα Πρωτοψάλτη: «Έζησα σκληρά και είμαι δυστυχισμένη»

Keywords
Τυχαία Θέματα