Ο πατέρας της Καρολάιν αποκαλύπτει: «Ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος την σκότωσε γιατί θα την σκότωνε η συμμορία ναρκωτικών»

Στην Κέλλυ Χεινοπώρου και στην κάμερα του ΑΝΤ1 μίλησε ο πατέρας της άτυχης Καρολάιν, η οποία δολοφονήθηκε από τον σύζυγό της, Μπάμπη Αναγνωστόπουλο στο σπίτι τους στα Γλυκά Νερά.

Μέσα σ’ όλα, ο Ντέιβιντ Κράουτς υποστήριξε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του επειδή ήταν μπλεγμένος με ναρκωτικά, τα οποία -όπως είπε- μετέφερε με το ελικόπτερο.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με τον ίδιο, ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος και η Καρολάιν σύχναζαν

σε συγκεκριμένο εστιατόριο, όπου ο ιδιοκτήτης του ήταν μπλεγμένος με συμμορία ναρκωτικών και πρότεινε στον πρώην γαμπρό του να μεταφέρει ναρκωτικά με το ελικόπτερο έναντι μεγάλης χρηματικής αμοιβής.

Ο Ντέιβιντ Κράουτς τόνισε πως η Καρολάιν ανακάλυψε τη δουλειά που έκανε και πως εκείνος είπε στην συμμορία πως γνωρίζει τα πάντα η σύζυγός του.

«Έλαβα ένα γράμμα από τον Μπάμπη που μου εξηγούσε τι συνέβη. Ο Μπάμπης ήταν πολύ χαζός. Οταν το έκανε αντί να κρατήσει το στόμα του κλειστό το είπε στην Καρολάιν. Η Καρολάιν ήταν πολύ έντιμος άνθρωπος και είπε ότι δεν θέλει να έχει καμία σχέση με αυτό και ότι αν συνέχιζε τη διακίνηση ναρκωτικών εκείνη θα έφευγε αμέσως για Φιλιππίνες. Ετσι, εκείνος είπε στους ανθρώπους της συμμορίας ναρκωτικών ότι δεν μπορούσε να το κάνει. Τον ρώτησαν γιατί και εκείνος απάντησε, σας είπα πόσο χαζός είναι, ότι “το είπα στη σύζυγό μου και μου είπε ότι θα με παρατήσει”. Τότε από την συμμορία του είπαν «δε μπορείς να το λες στη γυναίκα σου, πρέπει να το κρατάς κρυφό», αποκάλυψε στην κάμερα του ΑΝΤ1.

Στη συνέχεια, ο πατέρας της Καρολάιν ανέφερε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος σκότωσε την κόρη του καθώς θα την σκότωσε το καρτέλ ναρκωτικών με το οποίο είχε μπλέξει.

«Αν σε αφήσει θα φύγει μακριά αλλά θα εξακολουθεί να το ξέρει και μια μέρα θα μιλήσει και θα πρέπει να την ξεφορτωθούμε” του είπαν. Και εκείνος είπε δεν μπορείτε να το κάνετε αυτό. Έτσι στο τέλος τη σκότωσε ο ίδιος. Αυτός ήταν ο μόνος λόγος που τη σκότωσε. Επειδή πίστευε πως αν δεν το έκανε εκείνος θα σκότωναν την Καρολάιν οι άνθρωποι της συμμορίας», είπε.

Επίσης, ο Ντέιβιντ Κράους τόνισε πως ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τα έχει πει όλα αυτά και στην μητέρα του και πως αν ερωτηθεί, θα επιβεβαιώσει τα λεγόμενά του.

Διαβάστε ακόμα:

Κατερίνα Καινούργιου: Οι on air ευχές σε Σπυροπούλου – Σταθοκωστόπουλο για τη γέννηση του γιου τους

Η Σταματίνα Τσιμτσιλή στο «Πρωινό μας»: Η επικοινωνία με την Ελεονώρα Μελέτη μετά τα σχόλια του Νίκου Μουτσινά για τις εκπομπές τους

Jeremy Renner: Η πρώτη φωτογραφία μέσα από το νοσοκομείο μετά το σοβαρό ατύχημα -Το μήνυμα του ηθοποιού

Keywords
Τυχαία Θέματα