Ο Στάθης Σχίζας για όλα: Η οικειοθελής αποχώρηση, το τάμα στην Τήνο και η προσωπική ζωή

Ο Στάθης Σχίζας παραχώρησε την πρώτη τηλεοπτική συνέντευξή του μετά την οικειοθελή αποχώρηση από το «Survivor All Star» και την επιστροφή του στην Ελλάδα.

Ο επιχειρηματίας βρέθηκε καλεσμένος στο «Καλό Μεσημεράκι» και μίλησε για την απόφαση να εγκαταλείψει τον Άγιο Δομίνικο, ενώ απάντησε και για την προσωπική ζωή του, που έχει βρεθεί στο επίκεντρο του σχολιασμού το τελευταίο διάστημα.

«Είμαι σταθερός γενικά στις απόψεις μου. Όταν πω κάτι, το κάνω. Το επεξεργαζόμουν, γιατί το παιχνίδι άρχισε

να παίρνει μία τελείως διαφορετική τροπή και κατάλαβα ότι δεν ταιριάζω εγώ εκεί μέσα. Τα νέα που έφερε η Ελευθερία ήταν η σταγόνα που ξεχείλισε το ποτήρι.

Το ξέραμε ότι το παιχνίδι και λόγω των χρημάτων θα είναι ανθρωποφάγο, όμως έφτασε στο σημείο να γίνει απάνθρωπο. Εγώ έχω στον βωμό της αξιοπρέπειας τα πάντα και όχι του χρήματος. Χάρισμά σας τα χρήματα. Εγώ μπροστά στην αξιοπρέπειά μου δεν υπολογίζω τίποτα», είπε αρχικά ο Στάθης Σχίζας.

Και συνέχισε: «Το παιχνίδι είναι προϊόν μοντάζ και πολλά πράγματα που γίνονται μπορεί να μη φαίνονται. Εσείς βλέπετε το αποτέλεσμα. Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση. Δε μπορώ εγώ να κάνω μαθήματα ηθικής στην κόρη μου ότι δεν γίνονται όλα στη ζωή για τα χρήματα κι εγώ να κάθομαι εκεί και να τα ανέχομαι αυτά».

Όταν ο Νίκος Μουτσινάς ρώτησε τον Στάθη Σχίζα για την προσωπική ζωή του, εκείνος απάντησε πως είναι καλύτερα από ποτέ: «Πιο καλά από ποτέ, τέλεια!», ήταν τα ακριβή λόγια του. Παράλληλα, ο παρουσιαστής αναφέρθηκε και στο πρόσφατο ταξίδι του στην Τήνο:

«Πήγα κατευθείαν με το που γύρισα. Ήθελα να πάω πριν μπω στο παιχνίδι. Είχα κάνει και ένα τάμα και δεν πρόλαβα να πάω. Δεν γινόταν να μην πάω, επειδή πιστεύω και πολύ, μετά το Survivor πήγα κατευθείαν», απάντησε χαρακτηριστικά.

Διαβάστε ακόμα:

 «Με σόκαρε πάρα πολύ ο θάνατος του Νίκου Σεργιανόπουλου, αδιανόητο να το πιστέψει κανείς»

 Καλομοίρα: Μας έδειξε την υπέροχη vintage κουζίνα της στο σπίτι της στην Αμερική

 Survivor All Star -Spoiler: Αυτή είναι η ομάδα που κερδίζει την τρίτη ασυλία

Keywords
Τυχαία Θέματα